Αυστραλία: Επιστρέφει η Dami Im στην Eurovision;

Μια από τις 37 χώρες που έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους για την Eurovision του 2024 είναι φυσικά και η Αυστραλία, η οποία επρόκειτο να συμμετάσχει για δέκατη φορά. Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν μία παλαιά γνώριμη του Διαγωνισμού εξέφρασε την επιθυμία της για μία πιθανή επιστροφή της. Ο λόγος φυσικά για την Dami Im, η οποία εκπροσώπησε τη χώρα το 2016 στη Στοκχόλμη χαρίζοντάς της την 2η θέση, την καλύτερη θέση της Αυστραλίας μέχρι και σήμερα, με το τραγούδι “Sound of Silence“.

Η ίδια σε συνέντευξη που έδωσε στον James Findlay δήλωσε την χαρά της για μία ακόμη επιβεβαιωμένη συμμετοχή της Αυστραλίας στον Διαγωνισμό ενώ μεταξύ άλλων για μία πιθανή επιστροφή της είπε:

Είμαι χαρούμενη που η Αυστραλία είναι μέρος αυτού του Διαγωνισμού και είμαι ανοιχτή στο να επιστρέψω απλά λόγω και του Covid αυτά τα χρόνια ίσως δεν βόλεψε και τόσο, αλλά ποιος ξέρει; Δεν ξέρω ποιος θα πάει αυτή τη χρονιά αλλά έχω μεγάλο ενδιαφέρον να δω!

Στη συνέχεια, στην ερώτηση του Findlay αν θα ξαναπήγαινε η ίδια απάντησε:

Δεν μπορώ να πω όχι εάν μου προταθεί. Είμαι πάντα ανοιχτή στην Eurovision!

Την περίοδο αυτή, η Dami Im έχει επικεντρωθεί κυρίως στην κυκλοφορία του νέου της χριστουγεννιάτικου άλμπουμ με τίτλο “Christmas Songbook”, αλλά παραμένει ανοιχτή στο ενδεχόμενο για μία πιθανή επιστροφή στη σκηνή του Διαγωνισμού.

Μέχρι τότε πάρτε μία γεύση του “Sound of Silence” στη σκηνή της Στοκχόλμης το 2016 από την Dami Im, που χάρισε στην Αυστραλία τη δεύτερη θέση.

Θα θέλατε να δείτε μια πιθανή επιστροφή της Dmi Im στον Διαγωνισμό; Γράψτε μας κάτω στα σχόλια!

Πηγή: https://www.abc.net.au/

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για περισσότερες ειδήσεις!

1 reply
  1. Ιωάννα Καραναγνώστη
    Ιωάννα Καραναγνώστη says:

    Πραγματικά είναι καταπληκτική φωνάρα θέλω να ξανά μπει στο μουσικό διαγωνισμό και καταπλήξει ακόμα μια φορά τον κόσμο που την αποθέωσε οπότε η φοβερή Ντέμη θα μας ξανά εκπροσωπήσει την Αυστραλία μας φιλιά πολλά

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *