Γιώργος Αλκαίος: “Εξαιρετική η επιλογή της ΕΡΤ να μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι”

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίννας Σάττι ως εκπροσώπου της Ελλάδας στη Eurovision 2024, από την ΕΡΤ τον περασμένο Οκτώβριο, αρκετοί έλληνες καλλιτέχνες έχουν προβεί σε δηλώσεις, μέσω των οποίων εκφράζουν την ικανοποίησή τους με την επιλογή αυτή.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες αυτούς βρίσκεται και ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος μέσω της εκπομπής του Mega “Ακόμα δεν είδες τίποτα” χαρακτήρισε την επιλογή της Μαρίνας Σάττι ως “εξαιρετική”.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: 

Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική.

Μπράβο στην ΕΡΤ για την εξαιρετική της επιλογή.

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια που η ΕΡΤ δείχνει ότι μπορεί να πάει για τριάδα, ή και πρωτιά. Θεωρώ πως η Μαρίνα θα είναι πολύ ψηλά.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Αλκαίος εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision του 2010, στο Όσλο της Νορβηγίας, με το τραγούδι “Opa” καταλαμβάνοντας την 8η θέση στην τελική κατάταξη.


Μείνετε συντονισμένοι στο Εurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

 

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Vasilis
    Vasilis says:

    και με την Αμάντα μπορούσαμε να πιάσουμε πεντάδα η τριάδα απλά έπεσε σε λάθος χρονιά και έγιναν κάποια σκηνοθετικά λάθη.
    Δεν ξέρω αλλά έχω την αίσθηση ότι φέτος θα βγούμε η 2οι η 4οι.

    Απάντηση
    • Danai G
      Danai G says:

      Με την Αμάντα το πρόβλημα ήταν ότι στείλαμε μπαλάντα σε μια χρονιά όπου έσφυζε από μπαλάντες και ότι δεν πείσαμε το κοινό να μας ψηφίσει.

      Απάντηση
      • Vasilis
        Vasilis says:

        Γι’αυτό λέω σε λάθος χρονιά, είχε αρκετή μπαλάντα το 22 και επίσης δεν του βγήκε τόσο του Φωκά με τις καρέκλες και το όνειρο που θα βλέπαμε μέσα από τα μάτια της. Συν τα μακρινά πλάνα και το λίγο άγχος που είχε στον τελικό. Αν το στέλναμε πέρσι 100% πεντάδα.

        Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *