Δανία: Μια επιστροφή μεταξύ των διαγωνιζόμενων του DMGP 2024!

Το Dansk Melodi Grand Prix θα παραμείνει ως η μέθοδος επιλογής της Δανίας για τη Eurovision 2024. Μεγάλες αλλαγές αναμένεται να έρθουν στον διαγωνισμό την επόμενη χρονιά ως μια προσπάθεια να ανατραπεί η καθοδική πορεία της χώρας και να επανέλθει στον Μεγάλο Τελικό μετά από πέντε χρόνια και τρεις αποκλεισμούς. Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας στοχεύει πλέον σε ένα πιο νεανικό κοινό, προκειμένου να επιλέξει μια περισσότερο ελκυστική στο κοινό της Εurovision συμμετοχή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο eurosong.dk, ο Erik Struve Hansen, ο project manager του Δανικού διαγωνισμού, αποκάλυψε ότι τα οκτώ τραγούδια και οι ερμηνευτές έχουν ήδη επιλεχθεί, ωστόσο, όλα είναι ακόμα μυστικά. Στις αρχές Ιανουαρίου, το DR θα αποκαλύψει ονόματα και τραγούδια σε συνέντευξη τύπου. Ο Erik, έκανε επίσης μια ενδιαφέρουσα δήλωση ότι τουλάχιστον ένας διαγωνιζόμενος έχει γίνει γνωστός στο παρελθόν από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι την ανακοίνωση των οκτώ διαγωνιζόμενων συμμετοχών για να μάθουμε ποιος είναι αυτός ο καλλιτέχνης που επιστρέφει.

Το Dansk Melodi Grand Prix θα λάβει χώρα στις 17 Φεβρουαρίου στο DR Koncerthuset, στην Κοπεγχάγη.

Παρόλο που δεν ήταν η επιλογή του κοινού, ο Reiley κέρδισε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ το 2023. Ερμήνευσε το τραγούδι του “Breaking My Heart στον δεύτερο ημιτελικό, αποτυγχάνοντας να προκριθεί, ενώ συγκέντρωσε μόλις 6 πόντους, όλους από την Ισλανδία.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Πηγή: eurosong.dk

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media μας, για να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν σχετικά με τη Eurovision:

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *