Αλβανία: Τα αναλυτικά αποτελέσματα του Televote του Festivali i Këngës 62;

Είναι σχεδόν ένας μήνας, που το διάσημο φεστιβάλ μουσικής της Αλβανίας, το Festivali i Këngësέχει ολοκληρωθεί, και η Besa Kokëdhima, είναι η καινούργια εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2024.

Όπως και πέρσι, η εκπρόσωπος της χώρας επιλέχτηκε με βάση τα αποτελέσματα της ψήφου του κοινού, ενώ η γενική κατάταξη του φεστιβάλ, αποφασίστηκε από την ψήφο της κριτικής επιτροπής. Οι τελική τριάδα του φεστιβάλ ήταν:

  1. Mal Retkoceri“Çmendur”
  2. Tiri Gjoci“Në ëndërr”
  3. Shpat Deda “S’mund t’fitoj pa ty”

Ενώ γνωρίζουμε τα αναλυτικά αποτελέσματα της κριτικής, τουλάχιστον ως προς την τελική τριάδα, και τις δύο φορές που ο εκπρόσωπος επιλέχτηκε με την ψήφο του κοινού (2023 & 2024), δεν υπήρξε κανένα αναλυτικό αποτέλεσμα, παρά μόνο η ανακοίνωση του νικητή.

Ωστόσο, μια δημοσίευση της φετινής εκπροσώπου, Besa, δημιούργησε πολλές υποψίες, σχετικά με τα αποτελέσματα του televote. Συγκεκριμένα, η Besa, μας παρουσιάζει την τελική τριάδα της ψήφου του κοινού!

Η αναλυτική βαθμολογία λοιπόν, διαμορφώνεται ως εξής:

  1. BesaKokëdhima “Zemrën n’dorë”
  2. Olsi Balta “Unë”
  3. Troy Band “Horizonti i ëndrrave”

Παρατηρούμε ότι και οι δύο συμμετοχές που βρέθηκαν πίσω από την Besa, είχαν αποκλειστεί στους ημιτελικούς του φεστιβάλ (παρέμειναν ωστόσο στην ψηφοφορία για την εκπροσώπηση της χώρας), οπότε η ερώτηση είναι αν, όσα ισχυρίζεται η τραγουδίστρια, αληθεύουν.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Αλβανίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *