Γερμανία: Στις 19 Ιανουαρίου η ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών;

Σύμφωνα όπως ανακοίνωσε το Schlagerpuls, οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 θα αποκαλυφθούν στις 19 Ιανουαρίου.

Οι πληροφορίες αποκαλύφθηκαν κατευθείαν από τον γερμανικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα, NDR,  ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι η ημερομηνία δεν είναι οριστική, καθώς ενδέχεται να υπάρχει αλλαγή.

Επίσης το NDR επιβεβαίωσε ότι και τα 693 τραγούδια που έχουν κατατεθεί, ελέγχθηκαν εντατικά και οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν στο Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 έχουν επιλεγεί την περίοδο των Χριστουγέννων. Ανάμεσά τους βρίσκονται 475 solo συμμετοχές, 71 ντουέτα αλλά και 127 συγκροτήματα. Μία εκ των υποψηφίων είναι και η δική μας Melissa Mantzoukis.

Αρκετοί καλλιτέχνες που είχαν κάνει αίτηση έχουν ήδη λάβει την απόρριψη, όπως η ποπ τραγουδίστρια Claudia Kurver.  Άλλοι καλλιτέχνες τροφοδοτούν εικασίες, όπως η Marie Reim, όπου ανακοίνωσε τη κυκλοφορία του νέου της τραγούδι της “Naiv” στο Instagram.

Άλλοι καλλιτέχνες που υπάρχουν φήμες ότι έχουν υποβάλει τραγούδι είναι οι Alexandra Hofmann, Marina Marx, boy band Zeitflug, Ksenia Eirich, Dario Black, Fabio , Eva Lima, Gloria Massamba, Gute Katze Böse Katze΄και John Riot.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τα επόμενα στάδια της αξιολόγησης, αλλά και της τελικής επιλογής των τραγουδιών που θα διαγωνιστούν στο Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024, πρόκειται να ανακοινωθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Το Eurovision Song Contest – Das deutsche Finale 2024 θα πραγματοποιηθεί στις 16 Φεβρουαρίου 2024 στις 22:00. Θα μεταδοθεί ζωντανά από το Βερολίνο στο Das Erste, το eurovision.de και το ARD Mediathek. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να πετάξει στο Μάλμε και να εκπροσωπήσει τη Γερμανία στην 68η έκδοση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision τον προσεχή Μάιο.

Η Γερμανία τερμάτισε στη τελευταία θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2023, με τους Lord of the Lost και το τραγούδι «Blood and Glitter».

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για τις τελευταίες εξελίξεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: Eurovoix / schlagerpuls /ESC Kompakt 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *