Δανία: Επιστροφή για τον Basim στο Dansk Melodi Grand Prix 2024;

Πριν από δέκα χρόνια, ο Basim δεν αγωνίστηκε απλώς στο Dansk Melodi Grand Prix αλλά κατάφερε να κερδίσει τον εθνικό τελικό της χώρας και να εκπροσωπήσει τη Δανία στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, που πραγματοποιήθηκε στην Κοπεγχάγη το 2014.

Τώρα ο Basim επιστρέφει στο Grand Prix, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ekstra Bladet, καθώς ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός φαίνεται να έχει μία επίσημη πρόταση για να συμμετάσχει στον εθνικό τελικό της χώρας.

Το «Cliche Love Song» έφερε τον Basim στην 9η θέση στον μεγαλύτερο μουσικό διαγωνισμό του κόσμου το 2014 και από τότε έχει συνυπογράψει επιτυχίες όπως το «Hvor er du bro?» και «Sydpå» για τον τραγουδιστή Bro.

Η δημόσια ραδιοτηλεόραση της Δανίας, DR, ανακοίνωσε ότι η αποκάλυψη των οκτώ καλλιτεχνών και των τραγουδιών τους για το Dansk Melodi Grand Prix 2024, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου, σε συνέντευξη τύπου, στις 10:30 ώρα Ελλάδας.

Υπενθυμίζουμε, ο Erik Struve Hansen, project manager του Δανικού διαγωνισμού, έκανε μια ενδιαφέρουσα δήλωση ότι τουλάχιστον ένας διαγωνιζόμενος έχει γίνει γνωστός στο παρελθόν από τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό της Eurovision. 

Το Dansk Melodi Grand Prix θα λάβει χώρα στις 17 Φεβρουαρίου στο DR Koncerthuset, στην Κοπεγχάγη, με παρουσιάστριες, την Stéphanie Surrugue και την Sara Bro.

Παρόλο που δεν ήταν η επιλογή του κοινού, ο Reiley κέρδισε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ το 2023. Ερμήνευσε το τραγούδι του “Breaking My Heart” στον δεύτερο ημιτελικό, αποτυγχάνοντας να λάβει ένα από τα δέκα εισητήρια για τον μεγάλο τελικό.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα αφιερώματα και για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας Διαγωνισμό!

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *