Δανία: Ξεκίνησε η διαδικτυακή ψηφοφορία για το DMGP 2024!

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Δανίας, DR, ξεκίνησε τη διαδικτυακή ψηφοφορία για τον μεγάλο τελικό, του DMGP 2024.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα, μέχρι τον μεγάλο Τελικό του Σαββάτου. Προς το παρόν οι Δανοί πολίτες μπορούν να ψηφίζουν τα τρία αγαπημένα τους τραγούδια, αποκλειστικά μόνο μέσω της εφαρμογής DR Grand Prix, η οποία είναι διαθέσιμη για τηλέφωνα και tablet iPhone, iPad και Android.

Δεν είναι δυνατή η ψηφοφορία με SMS πριν από την έναρξη της ζωντανής εκπομπής του Σαββάτου. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού, τα οχτώ διαγωνιζόμενα τραγούδια θα καταλήξουν σε τρία, μετά από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού, με τους δύο παραπάνω τρόπους.

Οι τρεις καλλιτέχνες που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα μπουν σε μια εκ νέου ψηφοφορία, τηλεοπτικού κοινού αλλά και κριτικής επιτροπής. Η ψήφος της κριτικής επιτροπής και η ψήφος των τηλεθεατών θα έχουν την ίδια βαρύτητα και θα αποφασίσουν από κοινού, το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη Δανία στο Μάλμε τον Μάιο.

Η σειρά εμφάνισης των οχτώ καλλιτεχνών που θα διαγωνιστούν στο μεγάλο τελικό του DMGP 2024 είναι:

  1. Saba – “Sand”
  2. Stella  – “Sign Here”
  3. ChuChu – “The Chase (Zoom Zoom)”
  4. Basim – “Johnny”
  5. RoseeLu – “Real Love”
  6. Ublu – Planetary Hearts”
  7. Janus Wiberg – “I Need Your Love”
  8. Aura Dione – “Mirrorball of Hope”

Υπενθυμίζουμε ότι ο δανέζικος εθνικός τελικός Dansk Melodi Grand Prix 2024 θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024.

Παρουσιάστριες του Dansk Melodi Grand Prix θα είναι οι Stéphanie Surrugue και Sara Bro. 

Παρόλο που δεν ήταν η επιλογή του κοινού, ο Reiley κέρδισε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ το 2023. Ερμήνευσε το τραγούδι του “Breaking My Heart” στον δεύτερο ημιτελικό, αποτυγχάνοντας να προκριθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

Πηγή: DR

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *