Marina Satti Greece Eurovision 2024

Ελλάδα: Με ζουρνά και με ελληνικό στίχο η Μαρίνα Σάττι στην Eurovision 2024!

Πριν από λίγο, μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, ”Super Κατερίνα”, που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούριου, δόθηκαν οι πρώτες πληροφορίες για το τραγούδι, με το οποίο η Μαρίνα Σάττι, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και μεγάλος φαν του Διαγωνισμού, Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα επικρατέστερο τραγούδι για να μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, επρόκειτο για ένα τραγούδι, που βασικό θέμα του είναι ο Ζουρνάς, ενώ είναι στην ελληνική γλώσσα, αλλά πιθανόν να εμπεριέχονται και αγγλικά. 

Μάλιστα, μίλησε και για την ομοιότητα του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι, με αυτού της  Ingrid Jasmin και του “Eya”στον εθνικό τελικό της Νορβηγίας, MGP 2024!

Δείτε όλες του τις δηλώσεις στο παρακάτω βίντεο:

Μετά την Αμερική η Μαρίνα Σάττι στοχεύει πλέον το Μάλμε

Η Μαρίνα Σάττι βρισκόταν στις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες τόσο για επαγγελματικές, αλλά και για προσωπικές της υποθέσεις. Είχε την ευκαιρία να ανανεωθεί και να ξεκουραστεί, αφού πλέον μπαίνει σε αποκλειστικούς ρυθμούς Eurovision.

Ο χρόνος περνά και όπως αντιλαμβάνεστε το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του video clip. Με την προσμονή και το ενδιαφέρον για την συμμετοχή μας φέτος να είναι μεγάλο, η χώρα μας φιγουράρει ήδη στην ένατη θέση των στοιχημάτων, γεμίζοντας με αισιοδοξία τους εμπλεκόμενους, πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και η περσινή τραγωδία θα είναι μία κακή ανάμνηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν στην ελληνική συμμετοχή για την Eurovision 2024.

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Tina
    Tina says:

    Το θέμα είναι το τραγούδι να έχει το δικό του ηχόχρωμα και όχι από τώρα να μιλάμε για ομοιότητες με τραγούδια όπως αυτό που αναφέρεται στο άρθρο σας το Eya του εθνικού τελικού της Νορβηγίας 2024. Μέχρι να δοθεί στη δημοσιότητα το τραγούδι που έχει επιλέξει η Μαριάννα σαττι θα συνεχίσω να είμαι επιφυλακτική.

    Απάντηση
  2. Γιάννης
    Γιάννης says:

    Σίγουρα θεωρώ καλύτερο να μην έχουμε τραγούδι ή και παρουσία που μπορεί να μοιάζει με την συμμετοχή άλλης χώρας, καθώς έτσι θα ξεχωρίσουμε ευκολότερα. Παρ’ όλα αυτά, δεν σημαίνει ότι αν όντως το τραγούδι αυτό της Νορβηγίας είναι τελικά αυτό που θα την εκπροσωπήσει, θα μας κάνει ζημιά, γιατί μπορεί ας πούμε η Μαρίνα να είναι πολύ ανώτερη φωνητικά ή να έχει πολύ καλύτερη παρουσία επί σκηνής. Θεωρώ βέβαια ότι θα ήταν καλύτερο μέχρι τέλη του μήνα να βγει στην δημοσιότητα το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει, έτσι ώστε αν όντως μοιάζει με το νορβηγικό, οι Νορβηγοί να αποτραπούν από το να το επιλέξουν.

    Απάντηση
    • Γιάννης
      Γιάννης says:

      Ούτως η άλλως δεν είναι φαβορί για να νικήσει άρα δε θεωρεί ότι θα δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που όντως μοιάζουν τα τραγούδια

      Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Μου αρέσει που θα έχει ζουρνά και ελληνικό στίχο.
    Τώρα αυτό που ειπώθηκε για την ομοιότητα με το eya της Νορβηγίας νομίζω αφορά το ότι και εκεί υπάρχουν πνευστά, που χρησιμοποιεί πολύ η Μαρίνα στο τραγούδια της. Αυτό όχι ότι θα είναι τύπου τσιφτελοποπ όπως είναι το eya λίγο πολύ.
    Αυτό το επικρατέστερο τραγούδι, είναι της Μαρίνας ή προέκυψε από τη διαδικασία που άνοιξε η ΕΡΤ;
    Αναμένουμε νεώτερα! Θετικές σκέψεις και προσωπικά συνεχίζω να έχω εμπιστοσύνη στη μαρίνα καθώς δισκογραφικα είναι άρτια και πολύ ενδιαφέρουσα με όσα έχει παρουσιάσει. Αποκλείεται να αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα της Eurovision και να επέλεξε κάτι κατώτερο των προσδοκιών της.

    Απάντηση
  4. Που καλε μοιάζει;
    Που καλε μοιάζει; says:

    αχαχαχ που θυμίζει Σαττι αυτό της Νορβηγιας; πολύ γέλασα. δεν λέω ότι είναι κακό το τραγούδι, αλλά δεν μοιάζει με την μουσική της Μαρίνας

    Απάντηση
    • Λάιος
      Λάιος says:

      θα συμφωνήσω! Αν κάτι τέτοιο έχει αποφασίσει να στείλει η Σάττι σημαίνει ότι έκανε μεταμόσχευση τον εγκέφαλο της Ευαγγελίας, Ζοζεφίν κλπ. Ένα τραγούδι κρίνεται από τη μουσική του και σε δεύτερη μοίρα από την ενορχήστρωση. Αυτό που, ούτως ή άλλως δεν θεωρώ ότι θα εκπροσωπήσει τη Νορβηγία, είναι εθνοποπ.

      Απάντηση
  5. KostasEV
    KostasEV says:

    Καλά αυτά που είπαν θα μπορούσε να τα πει ο καθένας. Μέχρι και οι πέτρες ήξεραν ότι η Μαρίνα θα πάει με τραγούδι με ελληνικό στίχο, κάποιο παραδοσιακό όργανο και μια πρωτότυπη ιδέα.
    Μακάρι να δουλεύουν αθόρυβα και μεθοδικά αλλά ακόμα δεν ανακοινώθηκε κανένα μέλος του team, δεν ξέρει κανείς τις διαδικασίες.
    H Σήλια θα πάει με έτοιμη ομάδα, δουλεύει ήδη τη χορογραφία, όπως ξέρουμε όλοι τραγούδι υπάρχει και έχει τον χρόνο με το μέρος της.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *