Ελλάδα: Ώρα για studio για την Μαρίνα Σάττι | Fake news τα περί φωτογράφισης!

Κλεισμένη σε ένα studio ηχογράφησης είναι η ρουτίνα για την Μαρίνα Σάττι, η οποία σπαταλά πλέον το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας της εκεί, προκειμένου να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στο Μάλμε και στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision!

Studio, studio και πάλι studio για την Μαρίνα

Όπως μας ενημέρωσαν από την δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι, τις τελευταίες ημέρες, αλλά και πιθανόν και όλος ο μήνας που έρχεται θα βρει την εκπρόσωπό μας κλεισμένη σε ένα studio προκειμένου μαζί με τους συνεργάτες να ηχογραφήσει το τραγούδι με το οποίο θα διαγωνιστεί στην Eurovision 2024.

Το τραγούδι φυσικά μπορεί να είναι είτε κάποιο από αυτά που έχουν υποβληθεί στην ΕΡΤ, είτε κάποιο που θα γράψει η ίδια με την δημιουργική της ομάδα.

Παρότι υπάρχει αρκετός χρόνος ακόμα, η ελληνική αποστολή επιθυμεί να έχει στα χέρια της το τραγούδι όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε με το νέο έτος να ξεκινήσουμε όλες οι υπόλοιπες προετοιμασίες, που αφορούν την πραγματοποίηση του video clip, τον σχεδιασμό της σκηνικής παρουσίας, την προώθηση κλπ.

Υπενθυμίζουμε πως αύριο 1/12 ολοκληρώνεται η προθεσμία υποβολής ολοκληρωμένων τραγουδιών στην ΕΡΤ, για την Μαρίνα Σάττι και την Eurovision 2024.

Fake news τα περί φωτογράφισης

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα που διαβάσαμε σήμερα και που δυστυχώς όπως διαπιστώσαμε πρόκειται περί fake news. Όσοι μας παρακολουθείτε καιρό γνωρίζετε πως ουδέποτε είχαμε θέμα να δημοσιεύσουμε μία είδηση, ειδικά όταν αφορά την ελληνική και την κυπριακή συμμετοχή, που έχει γραφτεί από κάποια άλλη ιστοσελίδα, ακόμα και ανταγωνιστική προς εμάς. Παρότι αυτοί αντιστοίχως ουδέποτε έπραξαν κάτι τέτοιο, εμείς θέλοντας πάντοτε να έχουμε πλήρως ενημερωμένους τους αναγνώστες μας, αναδημοσιεύουμε τέτοιες ειδήσεις, βάζοντας μάλιστα και ως πηγή το site που την δημοσίευσε πρώτο, ακόμα και αν είναι ανταγωνιστές μας.

Σήμερα λοιπόν διαβάσαμε σε ένα μικρό ανταγωνιστικό site πως πραγματοποιήθηκε η φωτογράφιση για την ελληνική συμμετοχή. Μάλιστα η αρθρογράφος φερόμενη πως ήξερε και περισσότερες πληροφορίες μας “ενημέρωνε” και για το ύφος της φωτογράφισης, αλλά και την αισθητική της. Τελειώνοντας, θέλοντας να μας “δώσει” ακόμα ένα τυράκι, ανάφερε πως το όλο concept της φωτογράφισης για τις ανάγκες της προώθησης της ελληνικής συμμετοχής δεν ακολουθεί τα κλασσικά πρότυπα!

Διαβάζοντας λοιπόν το αποκλειστικό αυτό ρεπορτάζ, αφού δεν υπήρχε κάποια πηγή στο άρθρο και θέλοντας και εμείς να σας ενημερώσουμε απευθυνθήκαμε στην ΕΡΤ, αλλά και στην δισκογραφική εταιρεία της Μαρίνας Σάττι, προκειμένου να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το άρθρο μας.

Με έκπληξη διαπιστώσαμε και λέω έκπληξη γιατί ομολογούμε πως δεν περίμεναμε ότι η φαντασία κάποιου μπορεί να οργιάσει τόσο πολύ, πως όλα τα παραπάνω είναι αποκυήματα της φαντασίας της αρθρογράφου, εν ολίγοις είναι όλα fake news.

Όπως μας ενημέρωσαν κύκλοι της ΕΡΤ καμία φωτογράφιση δεν πραγματοποιήθηκε και αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, όπως και στην περίπτωση των γυρισμάτων στην Ακρόπολη θα επικοινωνούνταν μέσα από τα social media του Eurovision ERT.

Επειδή όμως όπως αντιλαμβάνεστε ο νους μας δεν μπορούσε να χωρέσει κάτι τέτοιο και πιστεύοντας πως έγινε κάποια παρανόηση, ότι πιθανόν η Μαρίνα να έκανε κάποια φωτογράφιση που ίσως δεν ήταν για την ελληνική συμμετοχή όπως ψευδώς αναφέρεται στο άρθρο, ρωτήσαμε και την δισκογραφική της.  Η απάντηση όμως της δισκογραφικής ήταν επίσης κατηγορηματική.

Δεν έχει γίνει καμία φωτογράφιση. Ίσως γίνει μέσα στο μήνα, γιατί τώρα η Μαρίνα είναι full studio κάθε μέρα και είναι αφοσιωμένη εκεί.

Επειδή λοιπόν δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας στείλατε μήνυμα και μας ρωτήσατε για την υποτιθέμενη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για την ελληνική συμμετοχή, βρισκόμαστε στη δύσκολη θέση να διαψεύσουμε τα όποια άρθρα έχουν γραφεί για αυτό και να πούμε πως απλά πρόκειται για fake news.

Αντιλαμβανόμαστε πως οι αποχωρήσεις συντακτών, τα μικρά νούμερα επισκεψιμότητας – που όσο περνά ο καιρός γίνονται και μικρότερα, οδηγούν σε φαινόμενα του τύπου “Πενία Τέχνας Κατεργάζεται”. Οι παραπλανητικοί όμως τίτλοι και τα fake news δεν είναι η λύση στο πρόβλημα. Αν όντως λοιπόν αναρωτιούνται ποιο είναι το key of success: αλήθειες και εντιμότητα είναι οι δύο μόνο λέξεις που μπορούν να σε φθάσουν στην κορυφή και να σε κρατήσουν εκεί, αποδεικνύοντας πως λέξεις όπως αίγλη και διαχρονικότητα είναι πολύ μικρές μπροστά τους!

Μείνετε λοιπόν κλασσικά εδώ στην μεγαλύτερη κοινότητα φίλων της Eurovision στην Ελλάδα, στο Eurovisionfun για αληθινή, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *