Ιρλανδία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Ιρλανδίας, Eurosong 2024 – The Late Late Show, όπου έξι καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μικρή διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Bambie Thug  με το τραγούδι “’Doomsday Blue”. Στην δεύτερη θέση η Erica Cody με το τραγούδι “Love Me Like I Do” και στη τρίτη θέση η Ailsha με το τραγούδι “Go Tobann”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Isabella Kearney και οι Next In Line.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 103 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Bambie Thug  με δυο βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου βρέθηκε η Erica Cody με 101 βαθμούς.
  • Η Bambie Thug πήρε τα περισσότερα πεντάρια. Συνολικά πήρε δέκα πεντάρια. Ακολουθει η Erica Cody με εννέα πεντάρια. Ακολουθεί η Ailsha με πεντε πεντάρια, η Isabella Kearney με τεσσερα πεντάρια και οι Next In Line με ένα πεντάρι.
  • Η Bambie Thug  έχει ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε ο Jyellowl με 32 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Ιρλανδίας, Eurosong 2024 – The Late Late Show, θα πραγματοποιηθεί απόψε Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 23:35 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *