Eurosong 2024

Ιρλανδία: Τα στοιχήματα για τον νικητή του Eurosong 2024!

Η Ιρλανδία επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπό της για την Eurovision 2024, με τον μεγάλο τελικό του Eurosong 2024 να λαμβάνει χώρα στο Δουβλίνο.

Ποιον δείχνουν όμως νικητή τα στοιχήματα, λίγες ώρες πριν τον εθνικό τελικό;

Η Erica-Cody με το τραγούδι “Love Me Like I Do” βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων,  με την Alisha με το “Go Tobann”  να ακολουθεί σε μεγάλη απόσταση. Οι υπόλοιποι τέσσερις υποψήφιοι βρίσκονται αρκετά πίσω τους.

Eurosong 2024 Odds

Eurosong 2024 Odds

Οι φιναλίστ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το RTÉ αποφάσισε να διοργανώσει έναν εθνικό τελικό για την επιλογή εκπροσώπου στην Eurovision 2024.  H δημόσια τηλεόραση έχει επιλέξει έξι καλλιτέχνες οι οποίοι πρόκειται να διαγωνιστούν απόψε στον Μεγάλο Τελικό του Ιρλανδικού Eurosong 2024!

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τους έξι καλλιτέχνες και τα υποψήφια τραγούδια τους, με την σειρά που θα εμφανιστούν στο Eurosong 2024:

  1. Isabella Kearney – “Let Me Be the Fire”
  2. Bambie Thug – “Doomsday Blue”
  3.  JyellowL ft. Toshín – “Judas”
  4. Alisha – “Go Tobann” 
  5. Next in Line – “Love Like Us”
  6. Erica-Cody – “Love Me Like I Do”

Ο νικητής θα αποφασιστεί μέσω μιας εσωτερικής επιτροπής μαζί με μια διεθνή κριτική επιτροπή, αλλά και η ψήφος του τηλεοπτικού κοινού, που μαζί θα χρησιμοποιηθούν για την ανάδειξη του νικητήριου τραγουδιού.

Παρουσιαστής του ιρλανδικού τελικού θα είναι ο Patrick Kielty, ενώ ο Marty Whelan θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα συνομιλεί με τους καλλιτέχνες.

Ο τελικός του Eurosong 2024 θα πραγματοποιηθεί απόψε το βράδυ στις 23:35 και θα διαρκέσει λίγο παραπάνω από δύο ώρες. Μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του RTÉ, πατώντας ΕΔΩ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2024!

Πηγή: eurovisionword

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *