Ιταλία: Οι τιμές για τα εισιτήρια του Sanremo 2024 | Ξεκινά η προπώληση!

Στις 23 Ιανουαρίου θα δοθούν σε ηλεκτρονική προπώληση τα εισιτήρια για το φεστιβάλ του Sanremo 2024! Όπως συμβαίνει και με τα εισιτήρια στο διαγωνισμό της Eurovision, οι ενδιαφερόμενοι θα χρειαστούν αρκετή τύχη για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν ένα από αυτά.

Από τις 9 το πρωί της 23ης Ιανουαρίου, στον ιστότοπο του Teatro Ariston θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια για όλες της βραδιές του 74ου Φεστιβάλ ιταλικού τραγουδιού του Sanremo. Οι τιμές του ποικίλουν. Ξεκινούν στα 110 ευρώ για τις τέσσερις πρώτες βραδιές στον εξώστη και φθάνουν τα 760 ευρώ για τον τελικό στην κεντρική σάλα του θεάτρου. Αναλυτικότερα:

110 ευρώ – για τις 4 πρώτες βραδιές εξώστης

200 ευρώ – για τις 4 πρώτες βραδιές κεντρική σάλα

360 ευρώ – τελικός εξώστης

760 ευρώ – τελικός κεντρική σάλα

Υπάρχει η δυνατότητα φυσικά να αγοράσει κάποιος πακέτο και για τις πέντε βραδιές. Εκεί βέβαια οι τιμές αυξάνουν αρκετά.

800 ευρώ – για τον εξώστη

1.530 ευρώ – κεντρική σάλα

Οι πρόβες στην Ρώμη με την ορχήστρα της RAI συνεχίζουν μέχρι και αύριο Παρασκευή 12/1, ενώ την Δευτέρα 15/1 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν τα 30 υποψήφια τραγούδια του φετινού φεστιβάλ και να γράψουν τις κριτικές τους. Στο τέλος του μήνα θα δοθούν στη δημοσιότητα και οι στίχοι των τραγουδιών.

Το Sanremo 2024 θυμίζουμε πως θα διεξαχθεί από τις 6 έως και τις 10 Φεβρουαρίου. Ο νικητής του θα έχει την δυνατότητα εφόσον το επιθυμεί να εκπροσωπήσει την Ιταλία στην Eurovision 2024. Σε άλλη περίπτωση η οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ θα επιλέξει με τα δικά της κριτήρια, κάποιον από άλλο από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *