Ουκρανία: Κυκλοφόρησαν τα 11 υποψήφια τραγούδια και η σειρά εμφάνισης του Vidbir 2024!

Πριν από λίγο ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ουκρανίας, UA:PBC, κυκλοφόρησε μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube, τα έντεκα τραγούδια που πρόκειται να διαγωνιστούν στο Vidbir 2024, με σκοπό να αναδειχθεί ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας, για την Eurovision 2024!

To Vidbir, ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας επιστρέφει για άλλη μια χρονιά, ως η μέθοδος επιλογής του εκπροσώπου της χώρα για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.  Με συνολικά έντεκα συμμετοχές, από τα 389 τραγούδια που κατατέθηκαν, το Vidbir 2024, θα διεξαχθεί μέσα από από τον σταθμό Maidan Nezalezhnosti του μετρό του Κιέβου.

Τα τραγούδια και η σειρά εμφάνισης των καλλιτεχνών για το Vidbir 2024

Η σειρά εμφάνισης των έντεκα καλλιτεχνών στο Vidbir 2024, έχει ως εξής (Μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια των υποψηφίων πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο):

  1. YAKTAK — «Lalala»
  2. INGRET — «Keeper»
  3. NAZVA — «Slavic English»
  4. ANKA — «Палала»
  5. Drevo — «Endless chain»
  6. alyona alyona & Jerry Heil — «Teresa & Maria»
  7. MÉLOVIN — «DREAMER»
  8. SKYLERR — «Time is running out»
  9. Ziferblat — «Place I Call Home»
  10. YAGODY — «Tsunamia»
  11. NAHABA — «GLASSS»

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στις 03 Φεβρουαρίου στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ζωντανά στο κανάλι UA public TV (UA:First). Το αποτέλεσμα θα κριθεί με 50% από το τηλεοπτικό κοινό και 50% από την κριτική επιτροπή.

Επίσης η σύνθεση της κριτικής επιτροπής θα αποφασιστεί από το ουκρανικό κοινό αργότερα μέσω διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Οι προηγούμενοι νικητές του Vidbir και ακολούθως εκπρόσωποι της χώρας στη Eurovision 2023, ήταν οι ΤVORCHI με το τραγούδι τους “Heart of Steel”, με το οποίο και κατέληξαν στην έκτη θέση της τελικής κατάταξης.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovision Fun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: UA:PBC

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *