Τσεχία: Ο Cesar Sampson στο ρόλο του συμπαρουσιαστή στο ESCZ 2024!

Στο “The Euro Trip Podcast” καλεσμένος αυτή τη φορά ήταν ο αρχηγός αποστολής (Head of Delegation),  Kryštof Šámal, όπου ανάφερε νέες πληροφορίες για το εθνικό τελικό της Τσεχίας όπου θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου. 

Ο Kryštof Šámal αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι εκτός από τον Adam Misik να επιστρέφει στη θέση του παρουσιαστή, θα δούμε και το Cesar Sampson στο ρόλο του συμπαρουσιαστή στον εθνικό τελικό για πρώτη φορά μπροστά σε κοινό.

Ήταν πολύ βολικό να τον έχουμε ως μέρος της βασικής μας ομάδας, καθώς να του δώσουμε την ευκαιρία να κάνει τις συνεντεύξεις και να γνωρίσει τους καλλιτέχνες γιατί μπορεί να τους δώσει συμβουλές. Τα προηγούμενα χρόνια μας βοηθούσε από καλή θέληση. Φέτος καταφέραμε να τον προσλάβουμε επίσημα ως μέρος της βασικής μας ομάδας, τουλάχιστον για αυτήν την αρχική φάση προετοιμασίας. Ήταν ήδη μια τεράστια, τεράστια βοήθεια.  Έγινα φίλος με πολλούς καλλιτέχνες τα τελευταία τρία ή τέσσερα χρόνια, οπότε μου αρέσει να έχω κάποιον που δεν ασχολείται με την τσέχικη σκηνή να διορθώνει την προκατάληψη μου. Του δώσαμε τεράστια δύναμη φέτος γιατί πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός του γούστου και της προκατάληψης μας, καθώς και η εξωτερική του οπτική μπορεί να κάνει μια εξαιρετική επιλογή φέτος.

Επίσης αναφέρθηκε ότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δούμε επτά καλλιτέχνες αντί πέντε όπου ήταν το αρχικό τους σχέδιο.

Μπορεί να έχουμε περισσότερους από πέντε καλλιτέχνες. Ήταν πολύ δύσκολο να επιλέξουμε μόνο πέντε τραγούδια. Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ δυνατή εθνική επιλογή φέτος, οπότε σκεφτόμαστε ίσως να έχουμε περισσότερους καλλιτέχνες. Έχουμε επιλέξει τους περισσότερους από αυτούς, αλλά έχουμε ακόμα ένα ή δύο ερωτηματικά για διάφορους λόγους. Αν όλα πάνε όπως σχεδιάστηκαν, νομίζω ότι θα έχουμε επτά. Αλλά υπάρχει επίσης μια πιθανότητα να έχουμε έξι ή πέντε, επειδή, με δύο καλλιτέχνες, είμαστε ακόμα σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.

 

Υπενθυμίζουμε ότι ο εθνικός τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στο ROXY στην Πράγα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ESCZ 2024 το βράδυ του τελικού στο κανάλι YouTube της Eurovision στις 19:30 CET.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν σύντομα. Τα τραγούδια θα τα ακούσουμε για πρώτη φορά την μέρα του τελικού.


Την Τσεχία φέτος εκπροσώπησαν οι Vesna με το τραγούδι “My sister’s crown”, τερματίζοντας στη 10η θέση του τελικού.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: The Euro Trip Podcast

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *