JOOST

Ολλανδία: Ακούστε το “Europapa” του Joost Klein για την Eurovision 2024!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός της Ολλανδίας, AVROTROS, αποκάλυψε στις 11 Δεκεμβρίου, ότι ο Joost Klein θα εκπροσωπήσει τις Κάτω Χώρες στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε.

Έτσι σήμερα στην ειδική εκπομπή “De Avondshow” έγινε η παρουσίαση του τραγουδιού του Joost Klein και στη συνέχεια κυκλοφόρησε και στο κανάλι της Eurovision στο Youtube. Το τραγούδι έχει τίτλο Europapa είναι στα αγγλικά και στα ολλανδικά.

Ακούστε το Europapa” του Joost Klein παρακάτω:

https://youtu.be/gT2wY0DjYGo?si=ok9OU03EDMlJzSbL

Λίγα λόγια για τον Joost Klein:

Ο Joost Klein γεννήθηκε στις 10 Νοεμβρίου 1997 και είναι Ολλανδός ράπερ, στιχουργός, μουσικός και πρώην YouTuber. Τον Νοέμβριο του 2022, είχε δύο sold-out συναυλίες στο AFAS Live. Η βάση των θαυμαστών του Joost Klein στο εξωτερικό έχει αυξηθεί. Είναι γνωστός για τα τραγούδια του “Scandinavian Boy”, “Wachtmuziek” και “Friesenjung”, και τα άλμπουμ του M Van Marketing, Albino και 1983. Το περασμένο καλοκαίρι, ο Joost είχε τη νούμερο 1 επιτυχία στη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία με το τραγουδι Friesenjung. Το τραγούδι είχε πάνω από 100 εκατομμύρια ροές σε όλο τον κόσμο και κέρδισε στην κατηγορία “το καλύτερο τραγούδι” στα ραδιοφωνικά βραβεία 1LIVE Krone της Γερμανίας. Αν και κυρίως τα τραγούδια του είναι hip hop, συνήθως οι ερμηνείες του περιλαμβάνουν επιρροές από ηλεκτρονική μουσική, όπως ντραμ και μπάσο, hardstyle και gabber.

Ποια είναι η γνώμη σας για τον εν λόγω καλλιτέχνη; Σας αρέσει το τραγούδι;  Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα σχετικά με την Ολλανδική συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024 που θα διεξαχθεί στο Malmö της Σουηδίας.

13 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Barbara
    Barbara says:

    Δεν θα το πω τσίρκο γιατί το τσίρκο πρέπει να είναι διασκεδαστικό κι αυτό δεν είναι.

    Ελπίζω όσοι ψήφισαν τη Φινλανδία πέρσι να χαίρονται με την κατάντια του διαγωνισμού.

    Απάντηση
    • Σ
      Σ says:

      Joke entry με joke entey διαφέρει. Το συγκεκριμένο θεωρεί ότι με ένα απλό χαζοβιολικο επαναλαμβανόμενο μοτίβο ότι είναι απολαυστικο; περισυ η Φιλανδία ακόμα και joke entry να το χαρακτηρίσεις είχε και Ρυθμό και ενδιαφέρον και ένα στορυ.

      Απάντηση
    • John
      John says:

      Ποια κατάντια
      Που αυτός ο άνθρωπος αφιερώνει αυτό το τραγούδι του στον πατέρα του ο οποίος πέθανε όταν ήταν μικρός ακόμη
      Καλύτερα να ακούς τους στίχους πρώτα πριν γράψεις την εξυπνάδα σου

      Απάντηση
      • barbara
        barbara says:

        To είχα δει μέχρι τέλους και είχα διαβάσει και τους υπότιτλους πριν γράψω. Πείτε μου ακριβώς πόσο ξεκούδουνο ήταν και τι σχέση ακριβώς είχε με όλο το eurotrash που προηγήθηκε.

        Μη σας πουλήσει κανείς μελό, αμέσως τσιμπάτε…

        Απάντηση
  2. Eurovision 2024
    Eurovision 2024 says:

    Καλή μου Ολλανδία πας να κάνεις ρεκόρ αποκλεισμών και να γυρίσεις στη εποχή των 00’s και early 10’s που με το κιάλι έβλεπες τελικό σωστά?

    Απάντηση
  3. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    Ανάμεικτα συναισθήματα… μου αρέσει σε αρκετα σημεία αλλά σε άλλα μου φαίνεται βλακειούλα! Κάπου έχουμε μπουχτισει με τοσα beatακια και joke entries φετος. Δηλαδη, Ολλανδία, Φιλανδία, Εσθονία παιζουν στο ιδιο κοινό…. Όμορφο το κλιπ, αλλά στο τελος σαν να μη μου εμεινε ιδιαιτερα σαν κομμάτι. 7/10 και γύρω στη 13η θέση της καταταξης μου.

    Απάντηση
  4. Αντώνης
    Αντώνης says:

    Ανάμεικτα συναισθήματα.. είναι συγκινητικό το ότι το έγραψε για τον πατέρα του, αλλά το τραγούδι δεν… Παρακαλάω να μην γίνει η eurovision το τσίρκο που ήταν παλιά με τόσα joke entries φέτος

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *