Ελβετία: Επιβεβαιώνει επίσημα την συμμετοχή της στην Eurovision 2024!

Η Ελβετία επιβεβαίωσε επίσημα πως θα συμμετέχει στον Διαγωνισμό Τραγουδιου της Eurovision 2024, που θα λάβει χώρα στο Μάλμε, της Σουηδίας.

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της χώρας, SRF, επιβεβαίωσε την συμμετοχή μέσω ενός email προς την ιστοσελίδα, Τhat Eurovision Site. To SRF δεν δεν έδωσε ωστόσο έδωσε περαιτέρω πληροφορίες πάνω στον τρόπο επιλογής του καλλιτέχνη, η χώρα όμως τα τελευταία χρόνια επικεντρώνεται σε μια εσωτερική επιλογή.

Οι προετοιμασίες πάντως έχουν ξεκινήσει εδώ και παραπάνω από έναν μήνα. Η φετινή εκπρόσωπος της Αυστρίας, η Teya, ανέφερε σε ένα tweet, πως ήταν μέλος ενός listening session για ένα υποψήφιο τραγούδι για την Ελβετία, το οποίο μάλιστα πιστεύει πως και θα εκπροσωπήσει την χώρα.

Ο φετινός εκπρόσωπος της Ελβετίας στην Eurovision 2023, ήταν ο Remo Forrer, με το τραγούδι “Watergun”, που κατέλαβε την 20η θέση στον Μεγάλο Τελικό:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ελβετίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: thateurovisionsite.com


Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *