douwe bob

Ολλανδία: Πιθανή η επιστροφή του Douwe Bob στη Eurovision 2024!

Ο πρώτος αποκλεισμός για την Ολλανδία στη Eurovision μετά από έξι συναπτές προκρίσεις στον τελικό και μία νίκη, προκάλεσε σημαντικές εσωτερικές αλλαγές στην ολλανδική αποστολή. Διορίστηκε νέος αρχηγός αποστολής, ενώ θα υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στο ήδη υπάρχον σύστημα εσωτερικής επιλογής.

Μάλιστα, οι Ολλανδοί απέκλεισαν εξαρχής τη ριζική αλλαγή τους συστήματος επιλογής και τη διεξαγωγή ενός εθνικού τελικού, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος από την Ολλανδική μουσική βιομηχανία. Αντ’ αυτού και σύμφωνα με τον νέο αρχηγό αποστολής Twan van de Nieuwenhuijzen, οι αλλαγές που θα γίνουν στο ήδη υπάρχον σύστημα ώστε να διασφαλισθεί η διαφάνεια, θα περιλαμβάνουν και ζωντανή ερμηνεία από τους υποψήφιους και συμμετοχή στην κριτική επιτροπή ατόμων εκτός του AVROTROS.

Σε αυτό το ανοιχτό σύστημα εσωτερικής επιλογής, ίσως δούμε τον Douwe Bob να συμμετέχει. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Douwe Bob εκδήλωσε στην Shownieuws την πρόθεση του τελευταίου να λάβει μέρος στην εσωτερική επιλογή, δηλώνοντας το εξής:

Ο Douwe Bob θα ήθελε να συμμετάσχει ξανά στη Eurovision. Μολονότι δεν έχουμε βρει κάποιο συγκεκριμένο κομμάτι, ευελπιστούμε ότι θα καταθέσουμε συμμετοχή.

Ο Douwe Bob εκπροσώπησε το 2016 την Ολλανδία στον διαγωνισμό της Eurovision στη Στοκχόλμη με το “Slow Down” όπου και κατέκτησε την 11η θέση. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής καλλιτέχνης στην Ολλανδία, ενώ δεν είναι ο πρώτος που εκδηλώνει ενδιαφέρον για την ανάληψη της εκπροσώπησης της χώρας στη Eurovision 2024. Ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει και οι rappers Bizzey και Kraantje Pappie συμμετέχοντας σε ντουέτο, καθώς και οι De Bankzitters.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο σας διαγωνισμό! 

Πηγή: wiwibloggs.com
1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *