Eurovision 2024: Ξεκίνησαν οι τεχνικές πρόβες στην Malmö Arena!

Η Malmö Arena έχει πάρει φωτιά με τις τεχνικές πρόβες να έχουν ξεκινήσει από τις 18 Απριλίου.

Μέσω φωτογραφιών που διέρρευσαν από το τεχνικό προσωπικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πως θα υπάρχουν ειδικές κυβικές πλατφόρμες με φώτα που θα περιστρέφονται και θα αλλάζουν θέση αναλόγως την εμφάνιση.


H σκηνή είναι βασισμένη σε video technology που συμπεριλαμβάνει το πάτωμα, τους τοίχους και την οροφή σε συνδυασμό με τα φώτα και αυτοματοποιήσεις.

Σε ένα άλλο βίντεο διακρίνεται η ποσότητα των καμερών που χρησιμοποιεί η ολλανδική αποστολή καθώς και η ταχύτητα με την οποία εναλλάσσονται τα πλάνα.


Οι εικονολήπτες χρησιμοποιούν το CuePilot, ένα λογισμικό από τη Δανία το οποίο χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές και ακριβές τηλεοπτικές παραγωγές. Το λογισμικό αυτό είναι ένα αυτοματοποιημένο σύστημα που επιτρέπει στους σκηνοθέτες να προβλέπουν τα πλάνα και να προγραμματίζουν ανάλογα τις κινήσεις των καμερών ώστε να αποφεύγονται λάθη.

Ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας SVT πρόκειται να εργάζεται σε καθημερινή βάση προκειμένου να βεβαιωθεί ότι όλα θα είναι έτοιμα για τις stand-in rehearsals. Αυτές οι πρόβες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Υπενθυμίζουμε πως οι πρώτες πρόβες με τους καλλιτέχνες αναμένεται να ξεκινήσουν το Σάββατο 27 Απριλίου.

Eurovision 2024

Η Loreen νίκησε τον 67ο διαγωνισμό της Eurovision με το “Tattoo” για τα χρώματα της Σουηδίας, καταφέρνοντας να γίνει η πρώτη γυναίκα που  μετρά δύο νίκες στο διαγωνισμό.

Αυτή είναι η έβδομη νίκη  της Σουηδίας στον διαγωνισμό (οι υπόλοιπες ήταν το 1974, 1984, 1991, 1999, 2012 και 2015), στέφοντάς την, την πιο επιτυχημένη χώρα στη Eurovision μαζί με την Ιρλανδία. Το Μάλμε θα φιλοξενήσει για τρίτη φορά τον διαγωνισμό (οι άλλες δύο ήταν το 1992 και 2013).

3 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Κυριάκος
    Κυριάκος says:

    Οι κανονικές πρόβες ξεκινάνε το Σάββατο 27 Απριλίου σωστά;
    Μήπως έχετε το πρόγραμμα των προβών και αν θα το μάθουμε και εμείς κάποια στιγμή;

    Απάντηση

Trackbacks & Pingbacks

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *