Μολδαβία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Μολδαβίας, Etapa Națională 2024, όπου ένδεκα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Νatalia Barbu με το τραγούδι “In The Middle”. Στην δεύτερη θέση η Valeria Pasha με το τραγούδι “Anti-princess” και στη τρίτη θέση η Reghina Alexandrina με το τραγούδι “Contrasens”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν η Catalina Solomac και η Iulia Teleuca.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 263 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Νatalia Barbu με 51 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξε η Valeria Pasha με 212 βαθμούς. 
  • H Νatalia Barbu πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 17 δωδεκάρια. Ακολουθούν η Valeria Pasha, η Iulia Teleuca με τρία δωδεκάρια και η Catalina Solomac, ο Victor Gulick με ένα δωδεκάρι.
  • Η Νatalia Barbu, η Valeria Pasha, η Reghina Alexandrina και η Sasha Letty έχουν ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε η Nicoleta Sava με 59 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Μολδαβίας, Etapa Națională 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μολδαβίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *