Λουξεμβούργο: Η διαδικασία ανάδειξης του νικητή του Luxembourg Song Contest | Η συμμετοχή του διεθνούς κοινού!

Σε μόλις λίγες ημέρες από σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το Luxembourg Song Contest, ο εθνικός τελικός του Λουξεμβούργου για τη Eurovision 2024, προκειμένου να επιλεγεί η πρώτη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision μετά από τριάντα χρόνια απουσίας.

Όλα είναι έτοιμα και το RTL μας υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό σόου για να γιορτάσει τη μεγάλη του επιστροφή στη Eurovision. Όλο το fandom της Eurovision, εγχώριο και ξένο, καλείται σε αυτή τη γιορτή, η οποία και θα πραγματοποιηθεί ζωντανά από το Rockhal στο Λουξεμβούργο.

Το σύστημα ψηφοφορίας του Luxembourg Song Contest

Ο νικητής της επιλογής θα αποφασιστεί σε ποσοστό 50% από την ψηφοφορία μιας κριτικής επιτροπής και στο υπόλοιπο 50% από την ψήφου του κοινού. Συγκεκριμένα:

  • Η κριτική επιτροπή, η οποία θα αποφασίσει το 50% του αποτελέσματος θα αποτελείται από εκπροσώπους από οκτώ χώρες , με πέντε μέλη από κάθε χώρα.
  • Η ψηφοφορία του κοινού θα είναι ανοιχτή όχι μόνο στο κοινό εντός χώρας, αλλά και το διεθνές κοινό θα έχει επίσης λόγο για το ποιος θα λάβει το χρίσμα της εκπροσώπησης του Δουκάτου στη Eurovision 2024.

Πώς θα γίνει η διεθνής ψηφοφορία;

Η ψηφοφορία του κοινού θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω συνδέσμου στον ιστότοπο του RTL το Σάββατο. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ψηφίσουν μέσω μιας συγκεκριμένης πλατφόρμας ψηφοφορίας, η οποία θα ανοίξει σε δύο χρονικά διαστήματα, το καθένα με διάρκεια τουλάχιστον 15 λεπτών, όπως θα ανακοινώνεται από τους παρουσιαστές κατά τη διάρκεια της ζωντανής ροής.

Κάθε ψήφος κοστίζει 0,99 €, ενώ για τη συμμετοχή απαιτείται έγκυρη πιστωτική κάρτα. Επιτρέπονται έως και 20 ψήφοι ανά εγγεγραμμένη πιστωτική κάρτα και ανά γύρο ψηφοφορίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απονείμουν αυτές τις ψήφους σε ένα τραγούδι ή να τις κατανείμουν σε διαφορετικά τραγούδια.

Ως εκ τούτου, τόσο το Λουξεμβουργιανό όσο και το διεθνές κοινό θα ψηφίσουν με τον προαναφερθέντα τρόπο.

Luxembourg Song Contest 2024

Οι ακόλουθοι οκτώ θα διαγωνιστούν για την εκπροσώπηση του Λουξεμβούργου στο Μάλμε:

  1. Angy & Rafa Ela – “Drop”
  2. CHAiLD – “Hold On”
  3. EDSUN – “Finally Alive”
  4. Joel Marques – “Believer”
  5. Krick – “Drowning in the rain”
  6. Naomi Ayé – “Paumée sur terre”
  7. One Last Time – “Devil in the Detail”
  8. TALI – “Fighter”

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: RTL
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *