Λουξεμβούργο: Η Tali Eshkoli παραγωγός του Luxembourg Song Contest!

Η Ισραηλινή τηλεοπτική παραγωγός Tali Eshkoli έχει αναλάβει την παραγωγή του Luxembourg Song Contest, του εθνικού τελικού του Λουξεμβούργου, στην μεγάλη του επιστροφή στο διαγωνισμό 31 χρόνια μετά την τελευταία του συμμετοχή!

Η Tali Eshkoli δεν είναι άγνωστη στους φίλους του διαγωνισμού. Έχει υπάρξει αρχηγός της αποστολής του Ισραήλ στην Eurovision για πολλά χρόνια, παραγωγός της Eurovision 2019 όταν αυτή πραγματοποιήθηκε στο Τελ Αβίβ, παραγωγός του Israel Calling, του Eurovision pre party που λαμβάνει κάθε χρόνο, ένα περίπου μήνα πριν τον διαγωνισμό, αλλά και τηλεοπτική παραγωγός πολλών ακόμη μεγάλων project.

Η δημόσια τηλεόραση του Λουξεμβούργου θέλοντας να αξιοποιήσει την εμπειρία της από τα δρώμενα της Eurovision όλα αυτά τα χρόνια, της εμπιστεύθηκε την παραγωγή του εθνικού της τελικού. Σκηνοθέτης του Luxembourg Song Contest θα είναι ένας καταξιωμένος Ισραηλινός σκηνοθέτης, ο Moshe Kepten.

Το Luxembourg Song Contest θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου και ο τελικός νικητής που θα εκπροσωπήσει το Λουξεμβούργο στην Eurovision 2024, θα επιλεγεί από την συνδυαστική ψηφοφορία κοινού και επιτροπής.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή Euromix
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *