Μάλτα: Κυκλοφόρησαν στιγμιότυπα από τα video clip των διαγωνιζόμενων του MESC 2024!

Η Μάλτα ήταν η πρώτη χώρα που ξεκίνησε τον εθνικό της τελικό, ήδη από τον Οκτώβριο, ενώ ο Μεγάλος Τελικός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου.

Ο Τελικός θα πραγματοποιηθεί με την προβολή live-on-tape εμφανίσεων τα οποία γυρίστηκαν μέσα στον Δεκέμβριο, και το αποτέλεσμα θα κριθεί μέσω ψήφου επιτροπής και κοινού. Ταυτόχρονα ο κάθε ένας από τους δώδεκα φιναλίστ είχε στην διάθεση του, 5.000 ευρώ για να πραγματοποιήσει ένα video clip της συμμετοχής του.

Πριν από λίγο, ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Μάλτας, δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο παρουσιάζονται μερικά δευτερόλεπτα, από το κάθε βίντεο κλιπ των φιναλίστ.

Ενώ παρόλο που δεν έχει εξακριβωθεί, κάποια τραγούδια ακούγονται ελαφρώς διαφορετικά, πράγμα που έκανε πολλούς να πιστεύουν πως οι καλλιτέχνες πραγματοποίησαν revamp στις συμμετοχές τους.

ΜESC 2024

Tο MESC 2024 θα ξεκινήσει από τις29 Ιανουάριουκαι θα τελειώσει στις 03 Φεβρουαρίου

Στις 29-31 Ιανουαρίου, μετά το δελτίο ειδήσεων στις 9.00 μ.μ., θα προβληθούν τρία επεισόδια, κατά τα οποία θα πάρουν συνέντευξη από τους 12 φιναλίστ για το MESC 2024. Κατά τη διάρκεια αυτών των προγραμμάτων το κοινό θα εξοικειωθεί καλύτερα με τους τραγουδιστές, θα μάθει ενδιαφέροντα στοιχεία για αυτούς και θα γνωρίσει επίσης πώς προετοιμάζονται για την τελευταία βραδιά. Αυτές οι προετοιμασίες περιλαμβάνουν και τα γυρίσματα των βίντεο κλιπ του κάθε καλλιτέχνη.

Στις 2 Φεβρουαρίου, το TVM θα μεταδώσει ένα ξεχωριστό θέαμα τραγουδιού και διασκέδασης με τη συμμετοχή των 12 φιναλίστ. Η ομάδα παραγωγής του MESC δήλωσε στο TVMnews ότι αυτή η συνεδρία θα περιλαμβάνει στιγμές νοσταλγίας από την ιστορία της τοπικής και διεθνούς μουσικής, η οποία αναμφίβολα κυριαρχεί στην ιστορία του MESC.

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια των δώδεκα φιναλίστ του MESC 2024:

  1. Miriana Conte – “Venom”
  2. Sarah Bonnici – Loop”
  3. Greta Tude – “Topic (Bla Bla)”
  4. Janvil – “MAN”
  5. Haley Azzopardi – “Tell Me That It’s Over”
  6. Ryan Hili – “Karma”
  7. Erba – “Sirena”
  8. Nathan – Ghost”
  9. Denise – “Mara”
  10. Matt Blxck – “Banana”
  11. Gail – Wild Card”
  12. Lisa Gauci – “Breathe

Οι περσινοί νικητές του MESC 2023 ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)”χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 3 βαθμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *