Σουηδία: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο Melodifestivalen!

Ο Anders Wistbacka, Head of Project του Melodifestivalen, δήλωσε πως η μέθοδος διεξαγωγής του δημοφιλούς τηλεοπτικού σόου, μέσω του οποίου προκύπτει ο εκπρόσωπος της Σουηδίας για τον Διαγωνισμό της Eurovision, πρόκειται να αλλάξει σύντομα.

Πρόσφατα πραγματοποιήθηκαν ορισμένες τροποποιήσεις στον διαγωνισμό. Πιο συγκεκριμένα, πέρσι αποφασίστηκε πως στο εξής τη θέση του παρουσιαστή θα καλύπτει αποκλειστικά ένα άτομο. Φέτος, όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί, τον ρόλο αυτό θα έχει η Carina Berg. Έχει επίσης αποκαλυφθεί πως ο ημιτελικός πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί από μία διαφορετική, πέμπτη διαδικασία. Περισσότερες πληροφορίες για την αλλαγή αυτή θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο χρονικό στάδιο.

Ωστόσο, εκτός των αλλαγών αυτών, ο Wistbacka υπόσχεται περεταίρω ανανεώσεις και τροποποιήσεις. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

Θα έχουμε πολλούς συμμετέχοντες σε διαφορετικούς τύπους ρόλων. Θα επανασχεδιάσουμε λίγο το πρόγραμμα, με νέα στοιχεία εδώ κι εκεί.

Θα μάθετε σύντομα

Τι αλλαγές θα θέλατε να δείτε στον τρόπο διεξαγωγής του Melodifestivalen;

Η νικήτρια του περσινού Melodifestivalen και κατά συνέπεια εκπρόσωπος της Σουηδίας στη Eurovision 2023 ήταν ο Loreen, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση στο Λίβερπουλ, με το τραγούδι “Tattoo”.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!


Πηγή: Expressen
 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *