Το Eurovisionfun στην Κύπρο για τα γυρίσματα του videoclip του Liar | Στείλτε τις ερωτήσεις σας για την Silia!

Το επόμενο σαββατοκύριακο 3-4/2 έχουμε τη χαρά να είμαστε προσκεκλημένοι του ΡΙΚ, της καλλιτεχνικής ομάδας και του City of Dreams του μεγαλύτερου ξενοδοχείου της Κύπρου που είναι και ο χορηγός της φετινής κυπριακής συμμετοχής, στην Λεμεσό προκειμένου να δούμε από κοντά τα γυρίσματα του video clip του Liar, να μιλήσουμε με την Silia και να πάρουμε μία μικρή γεύση από την προετοιμασία όλης της αποστολής!

Ένα πολύ όμορφο media event με τα μεγαλύτερα eurovision sites, αλλά και δημοσιογράφους από την Ελλάδα και την Κύπρο που καλύπτουν τα δρώμενα του διαγωνισμού, πραγματοποιεί το ΡΙΚ και η καλλιτεχνική ομάδα της φετινής κυπριακής συμμετοχής, το επόμενο σαββατοκύριακο στην Λεμεσό.

Το City of Dreams, το μεγαλύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα/καζίνο στην Κύπρο, είναι ο χορηγός για την φετινή κυπριακή συμμετοχή και έχει φροντίσει για την φιλοξενία των δημοσιογράφων που θα μεταβούν στην Λεμεσό για να γνωρίσουν από κοντά την Silia, αλλά και να πάρουν backstage από τα γυρίσματα του videoclip του Liar.

Εμείς σκεφτήκαμε να κάνουμε μία διαφορετική συνέντευξη με την Silia και να δώσουμε το λόγο σε εσάς, τους αγαπημένους μας αναγνώστες. Στείλτε μέσα από το σχετικό story στο προφίλ μας στο Instagram, την ερώτηση που θέλετε να απευθύνετε στην φετινή εκπρόσωπο της Κύπρου στο διαγωνισμό. Οι 10 καλύτερες ερωτήσεις θα επιλεγούν και η Silia θα τις απαντήσει το επόμενο σαββατοκύριακο στην Λεμεσό!

Μπείτε λοιπόν στο profile μας στο Instagram και στείλτε τις ερωτήσεις σας!

Η Silia Kapsis επιστρέφει την Τρίτη από τις ΗΠΑ στην Αθήνα προκειμένου να κάνει την τελική ηχογράφηση του Liar. Αμέσως μετά θα πετάξει μαζί με την καλλιτεχνική ομάδα για την Κύπρο, όπου εκτός από τα γυρίσματα του video clip θα δώσει συνεντεύξεις σε όλα τα media της χώρας. Σας υπενθυμίζουμε πως σκηνοθέτης του videoclip θα είναι ο Κώστας Καρύδας, που σκηνοθέτησε και τα videoclip των ελληνικών συμμετοχών στην Eurovision 2021 και 2022. Στην συνέχεια και αφού ολοκληρωθούν τα γυρίσματα, θα επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της την Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκουραστεί για λίγες ημέρες, πριν ξεκινήσει τις πρόβες στην Αθήνα, με τους χορευτές αυτή τη φορά που θα την συνοδεύσουν στην σκηνή του Malmo Arena.

Όπως αντιλαμβάνεστε το ερχόμενο σαββατοκύριακο τα γιουροβιζιονικά βλέμματα μεταφέρονται στην Κύπρο, από όπου on site το Eurovisionfun θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν εκεί με τους απεσταλμένους του!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *