Φινλανδία: Τα στοιχεία για τον τέταρτο καλλιτέχνη του UMK 2024!

Ο επίσημος λογαριασμός του Uuden Musiikin Kilpailu στο Instagram έδωσε στην δημοσιότητα τα επόμενα στοιχεία για τον τέταρτο καλλιτέχνη που θα συμμετάσχει στον Φινλανδικό εθνικό τελικό, UMK 2024!

  1. 34°03’01.4″Ν   118°05’07.7″W (Συντεταγμένες στο Λος Άντζελες)
  2. Λογοτέχνης
  3. Very International

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη UMK (@uudenmusiikinkilpailu)

Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για την Alma και φαίνεται ότι τηρεί τις προϋποθέσεις. Η Alma-Sofia Miettinen είναι 28 χρονών, είναι Φινλανδή τραγουδίστρια και τραγουδοποιός και έγινε γνωστός με το καλλιτεχνικό όνομα Αlma. Ξεκινώντας την καριέρα της το 2013, κατέλαβε την πέμπτη θέση στην έβδομη σεζόν του Φινλανδικού Idol. Η πρώτη της προσπάθεια ξεκίνησε το 2015 όταν κυκλοφόρησε το single “Muuta ku mä” της Sini Sabotage και στη συνέχεια υπέγραψε με την Universal Music Group.

Την επόμενη χρονιά κυκλοφόρησε τα single “Karma” και “Dye My Hair”, τα οποία έκαναν και τα δύο μεγάλη επιτυχία στη Φινλανδία. Το 2017 κυκλοφόρησε το “Chasing Highs” επανέλαβε αυτή την επιτυχία και έφτασε επίσης στις είκοσι πρώτες θέσεις στη Γερμανία και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα όπως  Charli XCXTove LoMØ και Miley Cyrus.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: uudenmusiikinkilpailu

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *