Άγιος Μαρίνος: Συνεχίζεται η τρίτη φάση των casting! | Ένα μεγάλο όνομα θα τραγουδήσει ένα τραγούδι γραμμένο από AI!

Από την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου, έχει ξεκινήσει επίσημα η τρίτη φάση των audition, του Una Voce per San Marino, του εθνικού τελικού με τον οποίο το κρατίδιο του Αγίου Μαρίνου, θα επιλέξει την συμμετοχή του για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, μέσα στον Φεβρουάριο θα λάβει χώρα ο ημιτελικός, ενώ στις 24 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί ο Μεγάλος Τελικός στο Teatro Nuovo.

Ήδη σχεδόν 100 καλλιτέχνες έχουν περάσει μπροστά από την κριτική επιτροπή, με τις audition να συνεχίζονται από τις από τις 18 μέχρι τις 20 Ιανουαρίου.

O Mimmo Paganelli, μέλςο της κριτικής επιτροπής, αναφέρει:

«Τα συναισθήματά τους είναι και δικά μας. Οι καλλιτέχνες μας φέρνουν υλικό, ακόμα καλύτερο από ότι πέρσι»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και την σχετική συνέντευξη ΕΔΩ.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό, το SMRTV, συνεργάζεται με την τεχνολογική εταιρεία Casperaki με στόχο την ανάδειξη μιας συμμετοχής για το Una Voce Per San Marino 2024 η οποία θα είναι φτιαγμένο με την βοήθεια της τεχνιτής νοημοσύνης.

Έτσι πριν από λίγο, η δημόσια τηλεόραση ανακοίνωσε πως φέτος θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στον εθνικό τελικό, με την μεγαλύτερη από αυτές να είναι πως ένα μεγάλο όνομα, που θα επιλεχτεί να διαγωνιστεί απευθείεας στον τελικό, πρόκειται να ερμηνεύσει ένα τραγούδι γραμμένο από την τεχνητή νοημοσύνη!

Οι Piqued Jacks, νικητές του UVPSM 2023, δεν κατάφεραν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό, τερματίζοντας στην τελευταία θέση του ημιτελικού τους με μηδέν βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή του Αγίου Μαρίνου στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: sanmarinotv.sm
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *