Ισραήλ: Το μήνυμα της Eden Golan λίγο πριν την πρώτη πρόβα!

Τέταρτη μέρα προβών σήμερα και ανάμεσα στις χώρες που θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους πρόβα είναι και το Ισραήλ!

Η εκπρόσωπος της χώρας, Eden Golan, λίγο πριν ανέβει στην σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024 στο Μάλμε της Σουηδίας, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στέλνει το δικό της μήνυμα.

“Θα πάω στο Μάλμε για να μας εκπροσωπήσω στη Eurovision. Νιώθω πολλά συναισθήματα, ενθουσιασμό, προσμονή, ανησυχία και τεράστια επιθυμία να φέρω την καλύτερη δυνατή απόδοση. Ταξιδεύω με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και αποστολής, για να εκπροσωπήσω τη χώρα μας με τιμή και περηφάνια. Λαμβάνω καταπληκτική υποστήριξη από τους ανθρώπους μας, η αγκαλιά σας είναι αυτό που μου δίνει το κίνητρο και με ωθεί να τα δώσω όλα εκεί στη σκηνή. Ευχαριστώ! Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει τη χώρα μας, όλους τους ανθρώπους μας. Όσοι είναι στο σπίτι και όσοι δεν είναι ακόμα και τους περιμένουμε. Έχουμε έναν σημαντικό ρόλο να παίξουμε για να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαστε εδώ και δεν πάμε πουθενά. Το τραγούδι μας είναι σαν το έθνος μας, γεμάτο καρδιά και σκοπεύω να σκορπίσω αυτή την καρδιά στη σκηνή.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EDEN GOLAN (@golaneden)

Το Ισραήλ πρόκειται να εμφανιστεί στη 14η θέση του δεύτερου ημιτελικού που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 9 Μαΐου, διεκδικώντας ένα από τα 10 εισιτήρια για τον τελικό του Σαββάτου 11 Μαΐου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλα τα νέα γύρω από την Eurovision 2024!

Ακολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *