Eurovision 2024: Ο Käärijä και η Gunilla Persson μεταξύ άλλων θα εμφανιστούν στο Eurovision village!

Το Σάββατο 4 Μαΐου, αυτό που είναι γνωστό ως Eurovision Village θα ανοίξει για πρώτη φορά στο Folkets Park στο Malmö. Μετά τις ακυρώσεις καλλιτεχνών των τελευταίων εβδομάδων, λόγω της συμμετοχής του Ισραήλ στον διαγωνισμό, οι εμφανίσεις στις σκηνές του Eurovision Village μοιάζουν αραιές.

Αλλά τώρα η πόλη του Malmö συμπεριλαμβάνει μία εκτενή λίστα νέων καλλιτεχνών με σαφείς συνδέσεις με τη Eurovision.

Οι Herreys

Οι Σουηδοί νικητές της Eurovision από το 1984, οι Herreys, είναι έτοιμοι για μια συναυλία τη νύχτα των εγκαινίων στις 4 Μαΐου στην κεντρική σκηνή Euphoria Stage του Folkets Park.

Φωτογραφία: Πρακτορείο ειδήσεων TT

Kalush Orchestra και Käärijä

Οι Ουκρανοί νικητές της Eurovision Kalush Orchestra από το 2022 θα πραγματοποιήσουν συναυλία στο Folkets Park την τελευταία νύχτα στις 11 Μαΐου. Θα εμμφανιστεί επίσης ο Φινλανδός καλλιτέχνης Käärijä, ο οποίος ήταν κοντά στη νίκη της Eurovision πέρυσι με το “Cha cha cha“, αλλά ηττήθηκε από τη Loreen. Τώρα, έρχεται στο Euphoria Stage στις 10 Μαΐου.

Φωτογραφία: Luca Bruno

Η Gunilla Persson θα συμμετέχει

Οι Σουηδοί καλλιτέχνες της Eurodance μουσικής σκηνής Pandora και Da Buzz θα δώσουν μια κοινή συναυλία στη σκηνή Euphoria στις 5 Μαΐου και το ίδιο βράδυ η ΣουηδήHollywood Wife” Gunilla Persson και η Therese “Drömhus” Grankvist θα δώσουν μια κοινή συναυλία στην ίδια σκηνή.

Φωτογραφία: SVT

Arvingarna

Το Σουηδικό συγκρότημα Arvingarna έχει αγωνιστεί αρκετές φορές στο Melodifestivalen και κέρδισε το 1993 με το “Eloise“. Θα έρθουν στο Folkets Park το βράδυ του τελικού, στις 11 Μαΐου.

Περισσότεροι επιβεβαιωμένοι καλλιτέχνες

Επιβεβαιώθηκε επίσης για το Eurovision Village η Γαλλίδα νικήτρια του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Junior Eurovision Zoé, η οποία γοήτευσε τους θεατές πέρυσι με το “Coeur“, και η Νορβηγίδα καλλιτέχνης Raylee, η οποία έχει διαγωνιστεί αρκετές φορές στο Νορβηγικό Melodi Grand Prix. Θα εμφανιστούν στις 11 και 4 Μαΐου, αντίστοιχα.

Πηγή: Sydsvenskan
Φωτογραφία:Heiko Junge

Ακολουθήστε μας σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έτσι ώστε να μην χάσετε τίποτα από όσα συμβαίνουν στο Malmö:

 

 

 

 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *