Βέλγιο: Περισσότερες από 1.000 ηχογραφήσεις κατατέθηκαν για τη συμμετοχή του Mustii!

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Mustii, ο εκπρόσωπος του Βελγίου στην Eurovision 2024, απηύθυνε κάλεσμα στους φαν του διαγωνισμού, ώστε να συμμετάσχουν στη χορωδία που θα ηχογραφήσει το τελευταίο ρεφρέν του τραγουδιού του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, κατατέθηκαν περισσότερες από 1.000 ηχογραφήσεις. Όσοι επέλεξαν να στείλουν τις ηχογραφήσεις τους, συμφώνησαν παράλληλα στην παραχώρηση των δικαιωμάτων της εικόνα και της φωνή τους.

Το επόμενο στάδιο της διαδικασίας είναι η επεξεργασία των ηχογραφήσεων και η διαμόρφωση της τελικής εκδοχής της βελγικής συμμετοχής. Το έργο αυτό έχει αναλάβει ο παραγωγός Tobie Speleman.

Ο μάνατζερ του Mustii, Laurent Walschot, αναφέθηκε στις λεπτομέρειες της επεξεργασίας της τελικής εκδοχής του τραγουδιού το οποίο, όπως δήλωσε, πρόκειται να κυκλοφορήσει στα μέσα του Φεβρουαρίου.

Έχει λίγες μέρες ακόμα, αναμένεται να τελειώσει μέχρι τη Δευτέρα.

Η διαδικασία είναι απλή, θα χρησιμοποιηθεί μια βάση ηχογραφημένη με την αρχική χορωδία, η οποία θα ενσωματωθεί σε πέντε υπάρχουσες εκδόσεις του τραγουδιού. Οι νέες φωνές θα συγχωνευτούν σε ένα αρχείο, απορρίπτοντας ό,τι δεν είναι χρήσιμο. Ακόμη και αν υπάρχουν περιπτώσεις που η ερμηνεία είναι εκτός τόνου, δεν θα είναι αισθητό. Η τελική συλλογή θα σταλεί στον Dan Grech-Marguerat, γνωστό για τη δουλειά του με την Lana Del Rey, τον Keane και τον Moby. Το κοινό μπορεί να αναμένει την κυκλοφορία του τραγουδιού γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τραδούδι του Mustii διατηρεί τη γνώριμη μουσική ταυτότητα του καλλιτέχνη, συνδυάζοντας ποπ με σκοτεινά στοιχεία, αλλά και new wave με ροκ.

Οι στίχοι του αποσπάσματος που κλήθηκαν να ερμηνεύσουν οι φαν ήταν οι ακόλουθοι:

I GOT A SOUL ON FIRE
I’M GONNA MAKE MOVES TONIGHT
I GOT A SOUL ON FIRE
I’M GONNA RAISE ROOFS TONIGHT


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τη Eurovision 2024!


Πηγή: Le Soir 

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *