Ιρλανδία: Απόψε ο τελικός του Eurosong 2024!

Η βασίλισσα του διαγωνισμού, Ιρλανδία, θέλει να βάλει τέλος στο σερί των αποτυχημένων αποτελεσμάτων της τα τελευταία χρόνια και ελπίζει να το κάνει επιλέγοντας μία συμμετοχή αντάξια της ιστορίας της στον διαγωνισμό. Έτσι, η Ιρλανδία επιλέγει απόψε τον εκπρόσωπό της στη Eurovision 2024, με τον μεγάλο τελικό του Eurosong 2024 – The Late Late Show να λαμβάνει χώρα στο Δουβλίνο.

Παρουσιαστής του ιρλανδικού τελικού θα είναι ο Patrick Kielty, ενώ ο Marty Whelan θα βρίσκεται στα παρασκήνια και θα συνομιλεί με τους καλλιτέχνες.

Οι φιναλίστ

380 τραγούδια υπεβλήθησαν τους προηγούμενους μήνες στο RTÉ, προκειμένου να διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ιρλανδίας στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision. Από τις 380 συμμετοχές, η ιρλανδική κρατική ραδιοτηλεόραση επέλεξε τις έξι καλύτερες που θα διαγωνιστούν απόψε για το εισιτήριο για το Μάλμε.

Οι έξι καλλιτέχνες είναι:

  1. Isabella Kearney – Let Me Be The Fire”
  2. Bambie Thug – “Doomsday Blue”
  3. JyellowL ft. ToshínJudas”
  4. Ailsha Go Tobann”
  5. Next In Line”Love Like Us”
  6. Erica Cody – “Love Me Like I Do”

Τρόπος επιλογής

Ο εκπρόσωπος της Ιρλανδίας στη Eurovision 2024 θα προκύψει ισομερώς από την ψηφοφορία του κοινού, την ψηφοφορία μιας διεθνούς κριτικής επιτροπής και μιας κριτικής επιτροπής που θα βρίσκεται στο στούντιο.

Το Eurosong 2024 – The Late Late Show θα αρχίσει στις 23:35 και θα έχει διάρκεια δύο ωρών. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε μέσα από τη συχνότητα του RTÉ One , πατώντας ΕΔΩ.

Πέρσι, η Ιρλανδία εκπροσωπήθηκε στο διαγωνισμό στο Λίβερπουλ από τους Wild Youth και το τραγούδι “We Are One” χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρεθούν στο μεγάλο τελικό, καθώς τερμάτισαν στη 12η θέση του Πρώτου Ημιτελικού με 10 βαθμούς.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιρλανδίας στη Eurovision 2024!
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *