Sara Siipola: “Στη σκηνή θέλω να δώσω χώρο στο μήνυμα του τραγουδιού!” | Συνέντευξη

Η Sara Siipola μίλησε αποκλειστικά στο Eurovisionfun και τον Αποστόλη για την συμμετοχή της στο UMK 2024 με το τραγούδι “Paskana” αλλά και το όνειρο της να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

Πως πήρε την απόφαση να συμμετάσχει στο UMK 2024;

“Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή. Στην καριέρα μου ήδη έχω εμπειρίες μέχρι στιγμής και θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να είμαι η μεγαλύτερη καλλιτέχνιδα στη Φινλανδία!”

Αφού μας μίλησε για το νόημα του τραγουδιού της που είναι εξ ολοκλήρου στα φινλανδικά, στη συνέχεια μας αποκάλυψε πως το τραγούδι δεν γράφτηκε αποκλειστικά για την Eurovision.

“‘Oταν έληγε η προθεσμία υποβολής συμμετοχών για το UMK 2024, με την ομάδα μου αναρωτηθήκαμε με ποιο τραγούδι θα μπορούσα να συμμετάσχω και θυμηθήκαμε το “Paskana” και κατευθείαν είπαμε: Αυτό είναι!”

Ποια συμμετοχή έχει ξεχωρίσει από το φετινό UMK ;

Έχω δει όλα τα βίντεο κλιπ και είναι όλες οι συμμετοχές υπέροχες! Όποιος και να κερδίσει θα χαρώ πολύ. Νομίζω η αγαπημένη μου συμμετοχή είναι το “Sexmane” από MANIA!”

Στην συνέχεια, μας αποκάλυψε πως νιώθει πίεση μετά την μεγάλη περσινή επιτυχία της χώρας στο διαγωνισμό αλλά το δικό της τραγούδι είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και καινούργιο.

Τι ετοιμάζει για την σκηνική εμφάνιση στον εθνικό τελικό;

“Δεν μπορώ να πω πολλά αλλά θα είναι κάτι μεγάλο αλλά και απλό! Θέλω να δώσω χώρο στο μήνυμα του τραγουδιού και στην ερμηνεία μου!”

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη της Sara Siipola παρακάτω:

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε θερμά την Sara για την συνέντευξη και να της ευχηθούμε καλή επιτυχία στον τελικό του UMK 2024!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *