Feidias

Φειδίας: «Στόχος μου είναι να βρεθώ στη σκηνή της Eurovision»!

Συνέντευξη στο πρόσφατο τεύχος του περιοδικού, ΟΚ!, έδωσε ο νεαρός καλλιτέχνης Φειδίας Ηροδότου.

Ο 19χρονος Κύπριος φιναλίστ του Fame Story μίλησε για την ξεχωριστή εμπειρία που έζησε τους τρεις μήνες στη μουσική Ακαδημία, αλλά και για την Eurovision, την οποία αναφέρει συχνά ως όνειρο ζωής.

«Ο πιο μεγάλος μου στόχος όμως είναι κάποια στιγμή να βρεθώ στη σκηνή της Eurovision. Θα πήγαινα και με την Ελλάδα και με την Κύπρο».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OK! Magazine Greece (@okmag.gr)

Παρακάτω δείτε κάποιες από τις εμφανίσεις του στο Fame Story:

Θα θέλατε να δείτε τον Φειδία στην Eurovision; Πείτε μας στα σχόλια!

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον 68ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

5 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Ben
    Ben says:

    Δεν είναι κακό να έχει ο καθένας τα όνειρα του αλλά η εκπροσωπηση της χώρας απο παιδια χωρίς καν δισκογραφια και εμπειρία σε μεγάλη σκηνή όπως είδαμε και πέρσι δεν βγαίνει σε καλό. Ας κάνει τα μαθήματα του, ας βελτιωθεί, ας “μιλήσει” στον κόσμο με τα τραγούδια που θα βγάλει και μετά ας πάει με την Κύπρο.

    Απάντηση
  2. Eri
    Eri says:

    Από το παιχνίδι φάνηκε πως έχει ταλέντο τόσο στο τραγούδι όσο και στο performance οπότε σίγουρα θα μπορούσε να πάει στη Eurovision σε 2-3 χρόνια που θα είναι και πιο έμπειρος!

    Απάντηση
  3. Στέφανος
    Στέφανος says:

    Κάποτε πρέπει να δούμε τον διαγωνισμό πιο σοβαρά και να μην είναι ευκαιρία καριέρας για τον καλλιτέχνη.

    Η Ουκρανία, η Σουηδία, η Ιταλία που είμαι σχεδόν μόνιμα πεντάδα έχουν επενδύσει στον διαγωνισμό, στέλνουν κομματαρες και οι καλλιτέχνες τους είναι ολοκληρωμένοι.

    Βέβαια τα τελευταία χρόνια και η ΕΡΤ δείχνει να έχει μια προτίμηση σε πιο ιδιαίτερους ήχους και να απορρίπτει τα “γνωστά” ποπ. Δυστυχώς όμως παίρνει η μπάλα και την Φουρέιρα, που είναι η μοναδική που θα μπορούσε να φέρει το βραβείο στην Ελλάδα.

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *