Γερμανία: Ακούστε τα τραγούδια των φιναλίστ του “Ich will zum ESC”!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενα μας άρθρα, πραγματοποιήθηκαν τα πέντε επεισόδια του “Ich will zum ESC”. Πρόκειται για ένα διαγωνιστικό σόου έξι επεισοδίων, ο νικητής του οποίου θα κερδίσει μία θέση στο “Deutsche Finale”, τον εθνικό τελικό μέσω του οποίου θα επιλεγεί η συμμετοχή της Γερμανίας για τη Eurovision 2024.

Τους διαγωνιζόμενους θα υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας και δύο coach, ο Rea Garvey και η νικήτρια της Eurovision 2014, Conchita Wurst. Στα πέντε επεισόδια οι διαγωνιζόμενοι επέλεξαν να ερμηνεύσουν διασκευές ή και τραγούδια δικής τους σύνθεσης, ενώ στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο στις 8 Φεβρουαρίου θα ερμηνεύσουν το τραγούδι με το οποίο, εφόσον κερδίσουν, θα συμμετάσχουν στο “Deutsche Finale”, το οποίο θα διεξαχθεί στις 16 Φεβρουαρίου.

Έτσι σήμερα κυκλοφόρησαν τα τραγούδια των τεσσάρων φιναλίστ που θα δούμε στο έκτο και τελευταίο επεισόδιο του “Ich will zum ESC”.

Ακούστε τα τραγούδια των φιναλίστ του “Ich will zum ESC”

  1. Anne – Yellow Brick Road”
  2. Luca – “Farben neuer Tage”
  3. Bibiane – Walk You Home Safe”
  4. Florian – “Scars”

Δυστυχώς, οι Lord Of The Lost δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα δεδομένα για τη Γερμανία, μια χώρα που δυσκολεύεται πολύ στην πορεία της στη Eurovision τις τελευταίες δέκα διοργανώσεις. Ενδεικτικά, στις τελευταίες δέκα διοργανώσεις, η Γερμανία έχει τερματίσει τελευταία τέσσερις φορές και προτελευταία τρεις φορές.

Μείνετε συντονισμένοι στο eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *