Δανία: Απόψε ο τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2024!

Τον καλλιτέχνη που θα την εκπροσωπήσει τον Μάιο στο γειτονικό Μάλμε πρόκειται να επιλέξει απόψε η Δανία, η οποία θα ήθελε όσο τίποτα να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2013 και της Emmelie de Forest. Έτσι, σε λίγες ώρες από τώρα θα πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2024.

Τρόπος διεξαγωγής

Οχτώ καλλιτέχνες πρόκειται να διαγωνιστούν στον αποψινό δανικό εθνικό τελικό. Προκειμένου να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του Dansk Melodi Grand Prix 2024, θα πραγματοποιηθούν δύο γύροι ψηφοφορίας στους οποίους το κοινό και η κριτική επιτροπή πρόκειται να συναποφασίσουν για το αποτέλεσμα, αποφασίζοντας για το 50% του τελικού αποτελέσματος έκαστη.

Μετά το τέλος του πρώτου γύρου ψηφοφορίας, οι τρεις καλλιτέχνες που θα προκριθούν στον δεύτερο γύρο θα ανακοινωθούν με τυχαία σειρά. Μετά το πέρας και του δεύτερου γύρου ψηφοφορίας, θα ανακοινωθεί ο μεγάλος νικητής του δανέζικου MGP 2024.

Συμμετέχοντες

Οι οχτώ καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν απόψε στον τελικό είναι οι:

  1. Saba – “Sand”
  2. Stella  – “Sign Here”
  3. ChuChu – “The Chase (Zoom Zoom)”
  4. Basim – “Johnny”
  5. RoseeLu – “Real Love”
  6. Ublu – Planetary Hearts”
  7. Janus Wiberg – “I Need Your Love”
  8. Aura Dione – “Mirrorball of Hope”

Παρουσιάστριες του Dansk Melodi Grand Prix θα είναι οι Stéphanie Surrugue και Sara Bro. 

Ο μεγάλος τελικός του Dansk Melodi Grand Prix 2024 θα αρχίσει στις 21:00 και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσα από την ιστοσελίδα του πρώτου καναλιού της δανέζικης δημόσιας τηλεόρασης πατώντας ΕΔΩ.

Πέρσι, παρόλο που δεν ήταν η επιλογή του κοινού, ο Reiley κέρδισε το εισιτήριο για το Λίβερπουλ το 2023. Ερμήνευσε το τραγούδι του “Breaking My Heart” στον δεύτερο ημιτελικό, αποτυγχάνοντας να προκριθεί.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλες τις εξελίξεις που αφορούν την συμμετοχή της Δανίας στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024.

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *