Ελλάδα: Αρχές Μαρτίου η κυκλοφορία του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή sold out συναυλία της Μαρίνας Σάττι στο Λονδίνο, στο κλαμπ “The Garage” στο Highbury and Islington. Η φετινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision 2024 κατάφερε να εντυπωσιάσει τους παρευρισκόμενους στην συναυλία της, ερμηνεύοντας τις μεγάλες της επιτυχίες! Αυτή θα είναι και η τελευταία ζωντανή εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι μέχρι την διεξαγωγή του Διαγωνισμού της Eurovision τον Μάιο του 2024.

Ανάμεσα σε άλλα, η Μαρίνα Σάττι μίλησε στους esc_plus σε Instagram story, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

Σκοπεύουμε να κυκλοφορήσουμε το τραγούδι πολύ σύντομα, τον επόμενο μήνα! Ελπίζω να το απολαύσετε, δεν μπορώ να περιμένω. Στείλτε μου τα μηνύματά σας όταν ακούσετε το τραγούδι και δείτε το βίντεο!

 

Όπως συμπεραίνεται από τα παραπάνω, το τραγούδι της Ελλάδας πρόκειται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, πιθανότατα αρχές Μαρτίου, κάτι που συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια για τις συμμετοχές της Ελλάδας στην Eurovision!

Πληροφορίες για το τραγούδι μπορείτε να διαβάσετε σε προηγούμενο άρθρο μας εδώ, όπως επίσης και την πρόταση της ΕΡΤ στον καταξιωμένο Έλληνα σκηνοθέτη Φωκά Ευαγγελινό να αναλάβει την καλλιτεχνική επιμέλεια του project για φέτος.


Όπως όλα δείχνουν, οι προετοιμασίες για την φετινή Eurovision γίνονται με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, κάτι που ευελπιστούμε να αποδώσει και να σβήσει από την μνήμη των φαν του Διαγωνισμού τα όσα συνέβησαν πέρσι με την συμμετοχή μας!


Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα σχετικά με τον αγαπημένο μας Διαγωνισμό!

Πηγή: esc_plus

10 ΣΧΟΛΙΑ
    • Kos
      Kos says:

      Πωπω, ναι! Πείτε τα, έχει καταντήσει αηδία! Εγώ πιστεύω και κάτι άλλο: η Ερτ θα έχει παντελώς στην απέξω φέτος τα τοξικά Γιουροβιζιόνικα σάιτ (βρείτε εσείς ποια είναι) που έβγαλαν επί μήνες ό,τι χολή και κόμπλεξ είχαν από 2 μηνών βρέφη με τσιρίδες, φτήνια και κατινιά τελευταίου επιπέδου. Δεν θα πάρουν φέτος πληροφορία..τσακιστή. Η Ερτ θα δώσει τα αποκλειστικά εκεί που αυτή νομίζει και ΜΟΝΟ. Και για εμένα ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η διαχείρισή της πέρυσι, αλλά όχι να βγάλω και τη σκατοψυχιά όλης μου της ζωής πάνω στον Βερνίκο και όλη μου τη συμπόνια στην κάθε τυχάρπαστη Μελίσσα του Ματζούκη

      Απάντηση
  1. Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος says:

    ΣΑΤΤΙ. ΣΑ ΤΤΙ.
    Η κοπέλα έχει άστρο! Τόσο η συναυλία της στη Τεχνόπολη όσο και στο Λονδίνο ήταν φοβερή! Φαίνεται ότι καταπίνει την σκηνή και δεν την καταπίνει η σκηνή! Αλληλεπιδρά με το κοινό και μαγνητίζει…
    Αν έχει ένα τραγούδι τόσο καλό, ή και καλύτερο, όπως αυτά που έχει κυκλοφορήσει ως τώρα (ναι ακόμα και το tucutum στο διαγωνισμό θα έσκιζε) πιστεύω μπορεί να πάει πολύ καλά!
    Είμαι συγκεντρωμένα αισιόδοξος αλλά μου φαίνεται ότι η ίδια τα έχει όλα τοποθετημένα σε κουτάκια και ξέρει τι κάνει και πως το θέλει. Εν αναμονή του τραγουδιού!

    Απάντηση
  2. KostasEV
    KostasEV says:

    Παίζει μεγάλο ρόλο και η σκηνική παρουσία. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει ακόμα σκηνοθετική ομάδα, δεν έχει εκφραστεί και η κατεύθυνση.
    Είναι σημαντικό να συμφωνήσει από τώρα ο Φωκάς για να μπορέσει να το δουλέψει και να γίνουν έγκαιρα οι προτάσεις.

    Απάντηση
  3. Γιάννης Α Γιάννης
    Γιάννης Α Γιάννης says:

    Ελπίζω η Μαρίνα να μη μας βγει Κατερίνα κ λυσσάνε ολοι στην παρουσιάση του κομματιού οπως στο betterlove. Να είναι έθνικ αλλα να μην ειναι πέρασε+δενακουμπησε

    Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *