Ιταλία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Ιταλίας, Sanremo 2024, όπου 30 καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή της Annalisa με το τραγούδι “Sinceramente”. Στην δεύτερη θέση ο Mahmood με το τραγούδι “Tuta gold” και στη τρίτη θέση η Angelina Mango με το τραγούδι “La noia”, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο Irama και η Clara.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 313 βαθμούς νικήτρια αναδείχθηκε η Annalisa με 77 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου κατέληξε ο Mahmood με 236 βαθμούς.
  • Η Annalisa πήρε τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήρε 15 δωδεκάρια. Ακολουθούν ο Mahmood με πέντε δωδεκάρια, η Angelina Mango με τέσσερα δωδεκαριά, ο Irama, οι Il Volo με δυο δωδεκάρια, ο Geolier και ο Maninni με ενα δωδεκάρι. 
  • Στη τελευταία θέση κατέληξε οι Bnkr44 με μηδέν βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Ιταλίας, Sanremo 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 21:40 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ιταλίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *