Ελλάδα: Θανάσης Αλευράς – Ζερόμ Καλούτα στις πρώτες δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision!

Όπως σας ενημερώσαμε και σε προηγούμενο μας άρθρο, ένα ανδρικό δίδυμο θα έχουμε στον σχολιασμό της μετάδοσης της ΕΡΤ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, για πρώτη φορά μάλιστα στην ιστορία.

Ο Θανάσης Αλευράς και ο Ζερόμ Καλούτα θα είναι οι σχολιαστές της ΕΡΤ στον 68o Διαγωνισμό Τραγουδιού της Εurovision, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας. Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό, με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, τα 37 τραγούδια και τους καλλιτέχνες που θα τα ερμηνεύσουν στο Malmo Arena της Σουηδίας, στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό.

Οι δύο καλλιτέχνες, που φέτος συνεργάζονται και θεατρικά, έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους μετά την ανακοίνωση για τη Eurovision, στην κάμερα της πρωινής εκπομπής, του Star, Breakfast@Star.

Ο Θανάσης Αλευράς δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star:

«Σας ευχαριστώ πολύ! Δέχθηκε με πολλή χαρά το κάλεσμα της ΕΡΤ. Είναι, άλλωστε, πολύ τιμητικό να εκπροσωπείς τη χώρα σου. Μέχρι τις 7 του Μάρτη, που θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση του τραγουδιού, δεν ξέρω τίποτα παραπάνω. Είναι φανταστικό που θα συνεργαστούμε με τον Ζερόμ! Έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μετά τις 7 του Μάρτη θα σας πω ό,τι θέλετε».

Ο Ζερόμ Καλούτα δήλωσε στην κάμερα του Breakfast@Star:

«Δεν υπάρχει άγχος, είναι φρέσκα τα νέα, τώρα τα επεξεργαζόμαστε. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευχόμαστε το καλύτερο. Τώρα μαθαίνουμε κι εμείς τις πρώτες πληροφορίες. Θα περιμένουμε να ακούσουμε το τραγούδι όλοι μαζί για πρώτη φορά στις 7 του Μάρτη και θα τα πούμε μετά».

Δείτε όλες τις δηλώσεις τους στο παρακάτω βίντεο:

Οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλουτά διαδέχονται τις Μαρία Κοζάκου και Τζένη Μελιτά, σε μία χρονιά που η ΕΡΤ γιορτάζει τα 50 της χρόνια στο διαγωνισμό, κάνοντας ένα ολικό restart, θέλοντας να ξορκίσει την περσινή τραγική χρονιά από όλες τις απόψεις.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

1 reply

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *