Ελλάδα: Ο Zac Dov Wiesel σκηνοθέτης του video clip της συμμετοχής μας στην Eurovision 2024!

Ο Αυστραλιανής καταγωγής με έδρα του την Νέα Υόρκη, Zac Dov Wiesel, ανερχόμενος, αλλά πολύ ταλαντούχος σκηνοθέτης, είναι αυτός που σκηνοθετεί το τραγούδι με το οποίο η Μαρίνα Σάττι θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2024.

Σε προηγούμενο μας άρθρο σας είχαμε αναφέρει πως δεν θα είναι τελικά o Will Noyce ο σκηνοθέτης που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το video clip της συμμετοχής μας στο διαγωνισμό. Μπορούμε να σας πούμε τώρα πως ο Zac Dov Wiesel είναι αυτός που επέλεξε η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της, ώστε να σκηνοθετήσουν το “Ζάρι”. Ο ίδιος μέσα από τα social media του ανέβασε σχετικά stories.

Η δουλειά του έχει παρουσιαστεί στα MTV, Paper Magazine, ABC1, BoooooooomTV, Fault & Happy mag. Πρόσφατα ήταν ο νικητής του του Βραβείου Κοινού στο Εθνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου για Ταλαντούχους Νέους για το «Pulpit» του Rodney Chrome.

Σας υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με όσα αποκάλυψε σήμερα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, ο τίτλος της ελληνικής συμμετοχής είναι “Ζάρι”. Τα γυρίσματα του video clip έγιναν στην Ακρόπολη, στο Ηρώδειο και στο Μοναστηράκι. Θα δούμε την Μαρίνα Σάττι εκεί να ξεναγεί ένα group ξένων τουριστών στις ελληνικές αρχαιότητες.

To “Ζάρι” θα περιέχει κυρίως ελληνικούς στίχους, ενώ εξετάζεται και η χρησιμοποίηση κάποιων ελάχιστων αγγλικών στίχων, ώστε το μήνυμα του τραγουδιού να γίνει ευκολότερα αντιληπτό στο διεθνές κοινό της Eurovision. Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά πως ο ζουρνάς είναι το μουσικό όργανο που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

Ο Φωκάς Ευαγγελινός όπως διαβάσατε αποκλειστικά στο Eurovisionfun θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής μας, υπεύθυνος για όλα όσα θα δούμε τον Μάιο στην Malmo Arena. Δεν αποκλείεται βέβαια να δούμε και κάποιον άλλον χορογράφο να συμμετέχει στην ομάδα, πέραν δηλαδή από τον Φωκά Ευαγγελινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

2 ΣΧΟΛΙΑ
  1. Kostis
    Kostis says:

    Άρα όπως ανακοινώθηκε και επίσημα σκηνοθέτης είναι ο παραπάνω. Αυτό που θέλετε να ρωτήσω τα παιδιά από το EFUN είναι, επειδή δε μας έχουν συνηθίσει μεχρι τώρα ούτε στο ελάχιστο σε καμία μορφή παραπληροφόρησης η παραφιλολογίας και διαστρέβλωση πληροφοριών, θα ήθελα να ρωτήσω αν όντως ισχύει ότι έγινε ταυτόχρονα κι ένα άλλο βίντεο κλιπ για άλλο τραγούδι της Mαρίνας το οποίο σκηνοθέτης ήταν πράγματι ο Will Noyse . Γιατί σε προηγούμενο άρθρο σας όπου ανανεώθηκε με Καινούργιες πληροφορίες γράψατε ότι η συμμετοχή απλού και κόσμου και ατόμων με κρυφά ταλέντα που ζητούσε ο σκηνοθέτης ήτανε για το άλλο βίντεο κλιπ, όχι για το τραγούδι μας για την Eurovision ενώ ο Πουλόπουλος έδειξε πλάνα του κλιπ λέγοντας ότι συμμετείχε και απλός κόσμος που τους ξεναγούσε η Σαττι. Αν μπορείτε να το ξεκαθαρίσετε θα το εκτιμούσα.

    Απάντηση
    • Giannis Argyriou
      Giannis Argyriou says:

      Το εχουμε ηδη απαντησει. Νομιζουμε πως για πολλοστή φορά αποδειξαμε ότι δεν γράφουμε τπτ τυχαια όταν κάτι το παρουσιάζουμε ως de facto κ ειναι δικη μας πληροφορια. Δεν εχουμε να πούμε τπτ αλλο περαν απο οσα εχουμε γραψει στα αρθρα μας κ ισχυουν στο 100% και εχουν απαντησει στο ερωτημα σου.

      Απάντηση

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *