Ιταλία: Ανακοινώθηκαν οι σχολιαστές του RAI για τη Eurovision 2024!

O ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Ιταλίας, RAI, ανακοίνωσε τα μέλη που θα στελεχώσουν την ομάδα των σχολιαστών για λογαριασμό της ιταλικής τηλεόρασης στη Eurovision 2024.

Δυο θα είναι οι σχολιαστές της ιταλικής τηλεόρασης που θα καλύψουν τον διαγωνισμό στο Μάλμο. Συγκεκριμένα, θα είναι οι εξής:

  • Gabriele Corsi
  • Mara Maionchi

Ο Gabriele Corsi, 53 ετών, είναι ηθοποιός, κωμικός και παρουσιαστής τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Φωνή του πρωινού προγράμματος «Chiamate Roma Triuno Triuno» στο Radio Deejay μαζί με τους Furio Corsetti και Giorgio Daviddi, με τους οποίους σχηματίζει το Trio Medusa, καθώς και την ιστορία των τριών τελευταίων εκδόσεων της Eurovision (δύο με τον Cristiano Malgioglio, τη δεύτερη επίσης με την Carolina Di Domenico και μαζί με τον Maionchi φιλοξένησε πολλά προγράμματα για την ομάδα της Warner Bros.

Η Mara Maionchi, γεννημένη το 1941, είχε μια μακρά καριέρα ως καλλιτέχνης ηχογράφησης και ανίχνευσης ταλέντων προτού παρουσιαστεί, στα 70 της, στην τηλεόραση. Μάλιστα, θυμόμαστε τη συμμετοχή της ως κριτής στα talent shows X Factor και Italia’s Got Talent, καθώς και κάποιες σποραδικές εμφανίσεις στο Amici di Maria De Filippi και στο Amazon Prime Video show LOL: Who laughs is out. Από πέρυσι σχολιάζει τη Eurovision στο Rai.

Υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη νικήτρια του φετινού Φεστιβάλ του Σανρέμο ήταν η Angelina Mango με το τραγούδι “La Noia“, η οποία θα εκπροσωπήσει την Ιταλία στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στο Μάλμε τον Μάιο.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για περισσότερα νέα σχετικά με τη συμμετοχή της Ιταλίας στη Eurovision 2024!

Πηγή: eurofestivalnews

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *