Αυστραλία: Διαψεύδει η Dami Im την συμμετοχή της στην Eurovision 2024!

Με τις φήμες των τελευταίων ημερών να θέλουν την Dami Im να εκπροσωπεί την Αυστραλία στον φετινό διαγωνισμό, ο manager της έσπευσε να διαψεύσει αυτό το ενδεχόμενο, λέγοντας πως η δημοφιλής καλλιτέχνιδα δεν θα συμμετάσχει στην Eurovision 2024.

Όλα ξεκίνησαν από την ραδιοφωνική εκπομπή Kyle και Jackie O radio show, όπου αναφέρθηκε πως η Dami Im θα επιστρέψει στον διαγωνισμό μετά από οχτώ χρόνια. Τελικά ο Ken Outch, manager της καλλιτέχνιδος διέψευσε αυτές τις φήμες λέγοντας:

Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η Dami δεν έχει προσεγγιστεί για τη Eurovision φέτος. Η Dami επικεντρώνεται στο να γράψει για το νέο της άλμπουμ και να προετοιμαστεί για την επερχόμενη κυκλοφορία κορεάτικων βιβλίων.

Η Αυστραλία θα ανακοινώσει τον εκπρόσωπο και το τραγούδι της στις 6 Μαρτίου. Η χώρα των καγκουρό θα συμμετάσχει στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού.

Μέχρι την ανακοίνωση του εκπροσώπου της Αυστραλίας ας θυμηθούμε την προηγούμενη συμμετοχή της Dami Im στο διαγωνισμό, που κατέχει το ρεκόρ καλύτερης θέσης στην Eurovision, την δεύτερη.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Πηγή: Aussievision
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *