Αυστραλία: Ποιος εκπρόσωπος της χώρας στέφθηκε νικητής του The Masked Singer Australia;

Η πέμπτη σεζόν της Aυστραλιανής μεταφοράς του franchise του The Masked Singer έφτασε επίσημα στο τέλος της. Μετά από δώδεκα επεισόδια, το Snow Fox στέφθηκε νικητής του διαγωνισμού.

Πριν από περίπου ένα μήνα είχαμε αναφερθεί ξανά στις εικασίες σχετικά με το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από το Snow Fox.

Πολλοί τηλεθεατές υποστήριζαν ότι πίσω από τον χαρακτήρα του “Snowfox” βρίσκεται η Dami Im, εκπρόσωπος της Αυστραλίας στη Eurovision το 2016. Το “Snowfox” έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο δεύτερο επεισόδιο αυτής της σεζόν, τραγουδώντας το “Addicted To You” του Avicii, εντυπωσιάζοντας τους κριτές με τη φωνητική του απόδοση.

Εκτός από τις ήδη αποδεδειγμένες εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της Dami Im, υπήρχαν και κάποιες άλλες ενδείξεις που πρόδιδαν την ταυτότητά της. Για παράδειγμα,

  • Λέγεται ότι το Snowfox έχει εμφανιστεί κρατώντας τη σουηδική σημαία. Πράγματι, η Dami Im εκπροσώπησε την Αυστραλία το 2016, όταν ο διαγωνισμός φιλοξενήθηκε στη Στοκχόλμη.
  • Επιπλέον, το Snowfox έχει δύο σπίτια/πατρίδες. Στην πραγματικότητα, η Dami γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότια Κορέα πριν μετακομίσει στην Αυστραλία σε ηλικία 9 ετών.

Μετά τη νίκη του Snow Fox, αποκαλύφθηκε και η ταυτότητα του καλλιτέχνη που βρισκόταν από πίσως. Τελικά, πράγματι πίσω από το Snow Fox βρίσκονταν η Dami Im, σηματοδοτώντας την πρώτη φορά στην πενταετή πορεία του που το The Masked Singer Australia κερδίζει κάποιος Eurostar.

 

Η Dami Im, φυσικά, δεν ήταν η πρώτη εκπρόσωπος της χώρας στη Eurovision που συμμετείχε στο The Masked Singer Australia. Συμμετέχοντες ήταν επίσης ο Sheldon Riley (Αυστραλία 2022) και η Kate Miller-Heidke (Αυστραλία 2019), με τον Sheldon να φτάνει στον τελικό, χωρίς να καταφέρει να κερδίσει.

Τι είναι το Τhe Masked Singer;

Το “The Masked Singer” είναι ένα παγκόσμιο franchise μουσικών ριάλιτι. Με αφετηρία τη Νότια Κορέα, η εκπομπή έχει προβληθεί σε περισσότερες από 60 χώρες παγκοσμίως, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Το concept περιλαμβάνει celebrities, οι οποίοι ερμηνεύουν ένα τραγούδι ανώνυμα φορώντας περίτεχνες μάσκες ή ολόσωμες στολές. Τα μέλη της κριτικής επιτροπής θα προσπαθήσουν στη συνέχεια να μαντέψουν την ταυτότητά τους βάσει πληροφοριών που δίνουν οι συμμετέχοντες για τους εαυτούς τους. Μετά τις εμφανίσεις τους, οι συμμετέχοντες ψηφίζονται από το κοινό σε κάθε γύρο, χωρίς τη συμμετοχή των κριτών. Σε κάθε γύρο, ο συμμετέχων με τις λιγότερες ψήφους αποκαλύπτεται και αποχωρεί από το παιχνίδι μέχρι να φτάσουμε στον νικητή.

Η Dami έχει εκπροσωπήσει με τεράστια επιτυχία την Αυστραλία στη Eurovision το 2016 με το τραγούδι της “Sound Of Silence”. Το “Sound Of Silence” κέρδισε την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, ενώ τερμάτισε στη δεύτερη θέση συνολικά, σηματοδοτώντας το καλύτερο πλασάρισμα της χώρας στον διαγωνισμό μέχρι σήμερα.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *