Silvester Belt - lithuania

Λιθουανία: H σειρά εμφάνισης του Tελικού του Eurovizija.lt!

Πριν από λίγο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της ΛιθουανίαςLRT, ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης του μεγάλου τελικού, Eurovizija.lt.

Οι δέκα καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον μεγάλο τελικό είναι οι εξής: (Μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια πατώντας στους τίτλους των τραγουδιών):

  1. Aistè – “We Will Rule the World”
  2. Žalvarinis – “Gaudė vėjai”
  3. Pluie de Comètes – “Be careful”
  4. Silvester Belt – “Luktelk“
  5. VB gang – KABOOM!!!”
  6. Il Senso – “Time”
  7. Shower – “Impossible”
  8. Monika Marija – “Starting Tommorow”
  9. Queens of Roses – “Walk through fire“
  10. The Roop – “Simple Joy”

Καλεσμένοι στο τελικό του Eurovizija.lt θα είναι η περσινή εκπρόσωπος της Λιθουανίας στη Eurovision, Monika Linkytė, όπου θα ερμηνεύσει το τραγούδι “Stay”. Επίσης στην σκηνή θα δούμε το γνωστό συγκρότημα «Mango» με τραγούδια που έχουν ήδη γίνει μεγάλες επιτυχίες.

Θυμίζουμε πως το Eurovizija.LT διαφοροποιείται από την προηγούμενη διαδικασία ως προς τον τρόπο αλλά και τους κανόνες διεξαγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, η εθνική επιλογή της χώρας πραγματοποίησε 5 ημιτελικούς. Δύο τραγούδια από κάθε ημιτελικό προκρίθηκαν στον τελικό, μετά από ψηφοφορία του κοινού αλλά και ειδικά διαμορφωμένης κριτικής επιτροπής. Οι τρεις συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία κατά τη διάρκεια του τελικού θα προκριθούν στο «Super-Final», όπου τον λόγο για την ανάδειξη του τελικού νικητή και εκπροσώπου της Λιθουανίας στο Μάλμε θα έχει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Λιθουανίας στην Eurovision 2024!

Πηγή: LRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *