Λιθουανία: Οι καλλιτέχνες και η σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού!

Πριν από λίγο, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Λιθουανίας, LRT, ανακοίνωσε τους καλλιτέχνες αλλά και τη σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού, Eurovizija.lt!

Οι οκτώ καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν στον δεύτερο ημιτελικό είναι οι εξής: (Μπορείτε να ακούσετε όσα τραγούδια κυκλοφόρησαν πατώντας στους τίτλους των τραγουδιών)
  1. Andrius Pojavis  – “Sing Me a Hug” 
  2. Eley – “Rock My Body”
  3. Deividas Valma – “Blood on Your Hands”
  4. Aistè – “We Will Rule the World”
  5. Žalvarinis – “Gaudė vėjai”
  6. Paula Urbana – “It Is What It Is”
  7. Thomas G – “Us”
  8. Multiks – “Vėjas galvoje”

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο, 20 Ιανουαρίου στις 21:00 η ώρα Ελλάδος!

Θυμίζουμε πως το Eurovizija.LT διαφοροποιείται από την προηγούμενη διαδικασία ως προς τον τρόπο αλλά και τους κανόνες διεξαγωγής του. Πιο συγκεκριμένα, η εθνική επιλογή της χώρας θα αποτελείται από 5 ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό. Δύο τραγούδια από κάθε ημιτελικό θα προκριθούν στον τελικό, μετά από ψηφοφορία του κοινού αλλά και ειδικά διαμορφωμένης κριτικής επιτροπής. Οι τρεις συμμετοχές που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία κατά τη διάρκεια του τελικού θα προκριθούν στο «Super-Final», όπου τον λόγο για την ανάδειξη του τελικού νικητή και εκπροσώπου της Λιθουανίας στο Μάλμε θα έχει αποκλειστικά το τηλεοπτικό κοινό.

Οι υπόλοιποι ημιτελικοί θα μεταδοθούν στις 20, 27 Ιανουαρίου και 3 και 10 Φεβρουαρίου αντίστοιχα. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, οι ημιτελικοί δεν θα μεταδοθούν ζωντανά, αλλά θα έχουν ήδη μαγνητοσκοπηθεί νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Επιπρόσθετα, σε περίπτωση ισοψηφίας κατά τη διεξαγωγή τους, θα υπερισχύσει η ψήφος της κριτικής επιτροπής. Τέλος, ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά στις 17 Φεβρουαρίου.

Τη Λιθουανία φέτος εκπροσώπησε η Monika Linkytė με το τραγούδι “Stay”, τερματίζοντας στην 11η θέση με συνολικά 127 βαθμούς. Θα καταφέρει η Λιθουανία να κατακτήσει ένα ακόμη καλό αποτέλεσμα στο Μάλμε;


Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για να διαβάσετε πρώτοι όλες τις εξελίξεις σχετικά με τον αγαπημένο μας διαγωνισμό!

Πηγή: LRT

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *