Ουκρανία: Η βαθμολογία των συντακτών του Eurovisionfun!

Λίγες ώρες έμειναν πριν πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός της Ουκρανίας, Vidbir 2024, όπου ένδεκα καλλιτέχνες θα διεκδικήσουν την νίκη και την εκπροσώπηση της χώρας στην Eurovision. Ποιο είναι όμως το νικητήριο τραγούδι σύμφωνα με την άποψη των συντακτών του EurovisionFun;

Με μεγάλη διαφορά στην ψηφοφορία των μελών της συντακτικής μας ομάδας βρέθηκε στη πρώτη θέση η συμμετοχή των alyona alyona & Jerry Heil με το τραγούδι Teresa & Maria. Στην δεύτερη θέση η ANKA με το τραγούδι Палала και στη τρίτη θέση o YAKTAK με το τραγούδι Lalala, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν ο MELOVIN και οι YAGODY.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία που έδωσε το κάθε μέλος της συντακτικής μας ομάδας.

  • Με 338 βαθμούς νικήτριες αναδείχθηκαν οι alyona alyona & Jerry Heil με 120 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη θέση, όπου βρέθηκε η ANKA με 218 βαθμούς.
  • Οι alyona alyona & Jerry Heil πήραν τα περισσότερα δωδεκάρια. Συνολικά πήραν 22 δωδεκάρια. Ακολουθούν η ANKA με τρια δωδεκάρια, ο YAKTAK και οι YAGODY με δύο δωδεκάρια και ο MELOVIN με ένα δωδεκάρι.
  • Οι alyona alyona & Jerry Heil, η ANKA και οι YAGODY έχουν ψηφιστεί από όλους τους συντάκτες μας.
  • Στη τελευταία θέση κατέληξαν οι NAZVA με 59 βαθμούς.

Υπενθυμίζουμε ότι o εθνικός τελικός της Ουκρανίας, Vidbir 2024, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 03 Φεβρουαρίου, στις 18:00 ώρα Ελλάδος.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Ουκρανίας στην Eurovision 2024!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *