Πολωνία: Σχεδόν 20 καλλιτέχνες ενδιαφέρονται για την Eurovision 2024!

Σύμφωνα με μια λίστα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα Dziennik Eurowizyjny, πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους να βρεθούν στην σκηνή του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2024, κρατώντας την Πολωνική σημαία!

Σχεδόν 20 καλλιτέχνες έχουν εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον τους να εκπροωπήσουν την Πολωνία στην Eurovision 2024, ενώ την ίδια στιγμή, η TVP, η δημόσια τηλεόραση της χώρας παραμένει σιωπηλή, μέσα σε μια περίοδο μεγάλων αλλαγών. Μερικά τραγούδια έχουν ήδη κυκλοφορήσει, ενώ οι ενδιαφερόμενοι καλλιτέχνες φαίνονται στην παρακάτω λίστα:

  1. Anna Jurksztowicz ft. Chris Schittulli – “Varsovie
  2. Assembled – “Short period of panic
  3. Dariusz Blasi – “Into the void
  4. Dominika Kwiatkowska – “To ja?” (Is it me?)
  5. Edein – “Twoja Ziemia” (Your land)
  6. Edyta Górniak
  7. Izabela Zabielska – “Nowhere to go
  8. Jan Majewski
  9. Justyna Steczkowska – “Witch-ER Tarohoro
  10. Kayomee – “Now and forever”
  11. Luna – “The tower”
  12. Marcin Maciejczak – “Midnight dreamer”
  13. Marcin Maciejczak – “Wonderful”
  14. Mariusz Wawrzyńczyk – “Hipnotyzuj mnie” (Hypnotise me)
  15. Mr. Narcissus – “Warrior
  16. My Friend Casino – “Enslave
  17. Natasza Urbańska
  18. Paulina Pulikowska and Arrano Mach – “I Believe
  19. Sonia Maselik – “A warrior”
  20. Spleenn – “Omen

Δύο πρώην εκπρόσωποι της χώρας βρίσκονται μέσα στην λίστα. Ο λόγος για την Edyta Górniak που εκπορσώπησε την χώρα το 1994 στην παρθενική τους εμφάνιση κατακτώντας την καλύτερη θέση της χώρας (2η), και την Justyna Steczkowska που εκπροσώπησε την Πολωνία το 1995.

Μπορούμε ωστόσο να πούμε πως η τραγουδίστρια που έχει κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση, είναι αναμφίβολα η Justyna Steczkowska, με το τραγούδι “Witch-ER Tarohoro“, η οποία έχει κάνει αίσθηση στα κοινωνικά δίκτυα, με τους φαν εντός αλλά και εκτός χώρας, να επιθυμούν να είναι αυτή η εκπρόσωπος, από την κυκλοφορία του τραγουδιού της, θεωρώντας την το μεγάλο φαβορί της Πολωνίας.

Η Πολωνία τα δύο τελευταία χρόνια επιλέγει τον εκπρόσωπό της για την Eurovision μέσω εθνικού τελικού, ωστόσο με τις συνεχείς ανακατατάξεις που συμβαίνουν αυτή την περίοδο στην TVP, δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση σχετικά με τον τρόπο επιλογής.

Πέρυσι, η Πολωνία εκπροσωπήθηκε στο Λίβερπουλ από την Blanka και το τραγούδι της “Solo”, τερματίζοντας όγδοη στην ψηφοφορία του κοινού και δέκατη ένατη συνολικά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πολωνίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: dziennik-eurowizyjny.pl

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *