Μάλτα: Ακούστε τα τελευταία εννέα υποψήφια τραγούδια για το MESC 2024!

Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε ο τέταρτος ημιτελικός του MESC 2024, του εθνικού τελικού της Μάλτας για την Eurovision 2024!

Η νησιωτική χώρα χρησιμοποιεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το φορμάτ ενός εθνικού τελικού και διεξάγει φέτος το Malta Eurovision Song Contest 2024, μέσω του οποίου θα γίνει η επιλογή του εκπροσώπου της στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

36 καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής του εκπροσώπου της Μάλτας στη Eurovision 2024. Μια διαδικασία αποτελούμενη από ημιτελικούς και έναν Μεγάλο Τελικό, θα αποφασίσουν τον καλλιτέχνη και το τραγούδι που θα εκπροσωπήσουν τη Μάλτα στο Μάλμε.

Σήμερα έλαβε χώρα ο τέταρτος ημιτελικός και η παρουσίαση εννέα ακόμη τραγουδιών μέσω της εκπομπής XOW, και πραγματοποιήθηκε τόσο η ψηφοφορία των κριτών όσο και του κοινού.

Μπορείτε να ακούσετε τα εννέα τραγούδια του MESC 2024 παρακάτω:

Αφού ολοκληρώθηκαν όλοι οι ημιτελικοί αναμένουμε την λίστα με τα δώδεκα τραγούδια με την υψηλότερη βαθμολογία που θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό.

Μέχρι να μάθουμε ποιός θα εκπροσωπήσει την Μάλτα στην Eurovision 2024, ας θυμηθούμε την συμμετοχή της χώρας στον περσινό διαγωνισμό. Οι περσινοί νικητές του MESC ήταν οι  The Busker με το “Dance (Our Own Party)”χωρίς να καταφέρουν να προκριθούν στον Μεγάλο Τελικό τερματίζοντας στην 15η θέση του πρώτου ημιτελικού με 3 βαθμούς:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Μάλτας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *