Malmö Eurovision Song Contest 2024

Περισσότεροι από 270.000 επισκέπτες στο Eurovisionfun τον Ιανουάριο!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η χρονιά για το Eurovisionfun, αφού η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας έφθασε σε νούμερα που δεν μπορούσαμε ποτέ στο παρελθόν να φανταστούμε. Συγκεκριμένα 269.000 μοναδικοί επισκέπτες από 144 χώρες από όλο τον κόσμο συντονίστηκαν στο Eurovisionfun για την γιουροβιζιονική τους ενημέρωση τον πρώτο μήνα του 2024.

Με το δεξί το 2024 για το Eurovisionfun

Το Eurovisionfun παραμένει μία από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες της Eurovision σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα είναι στην τέταρτη θέση, πίσω μόνο από τα Eurovisionworld, Wiwibloggs και Eurovoix, με την διαφορά μας να μειώνεται συνεχώς από τους προπορευόμενους και αντιστοίχως να αυξάνουμε την διαφορά μας από αυτούς που υπολείπονται.

Στην δε Ελλάδα, δεν χρειάζεται να πούμε πως το Eurovisionfun είναι με διαφορά στην κορυφή, έχοντας περισσότερο από το 75% των συνολικών αναγνωστών. Τα μικρά ελληνικά sites όλα μαζί έχουν το 1/4 των δικών μας αναγνωστών, αποδεικνύοντας πως το Eurovisionfun είναι ουσιαστικά το μοναδικό Eurovision site στην Ελλάδα.

Και τα ποιοτικά όμως χαρακτηριστικά αποδεικνύουν την υπεροχή του Eurovisionfun σε όλους τους τομείς, είτε αυτό αφορά την κατάταξη στην Ελλάδα, το παγκόσμιο ranking, τον χρόνο παραμονής στην ιστοσελίδα, αλλά και τον αριθμό των άρθρων που επισκέπτεται ο κάθε αναγνώστης.

Η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα το Eurovisionfun!

Χωρίς καμία αμφιβολία το Eurovisionfun συνεχίζει να είναι η μεγαλύτερη κοινότητα της Eurovision στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να παρέχει στους αναγνώστες του πλήρη και αντικειμενική ενημέρωση, με επίκεντρο πάντα την αγάπη όλων των συνεργατών μας για το διαγωνισμό.

Χωρίς ατζέντες, χωρίς να αναμένουμε με τα γραφόμενα μας δωρεάν εισιτήρια, χωρίς να πληρώνουμε για ψεύτικους followers και likes στα κοινωνικά μας δίκτυα, η γιγάντωση του Eurovisionfun είστε όλοι εσείς, που έχετε αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια.

Τα καλύτερα έρχονται

Φυσικά το ραντεβού μας συνεχίζεται και είναι διαρκές. Καθημερινά μέσα από την ιστοσελίδα μας, το Youtube, τα social media μας, το group μας στο Facebook, δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για την κοινή μας αγάπη, που δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο μας διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Μέσα στο Φεβρουάριο η σεζόν των εθνικών τελικών κορυφώνεται, ενώ οι εξελίξεις σε Ελλάδα και Κύπρο θα είναι πολλές και εμείς θα είμαστε εδώ για να τα αποκαλύψουμε και να τα σχολιάσουμε όλα.

Σας ευχαριστούμε!

Μην ξεχνάτε πως το σπίτι της Eurovision στην Ελλάδα είναι εδώ!


Aκολουθήστε μας σε όλα τα social media, για να μην χάνετε στιγμή από όσα συμβαίνουν γύρω από διαγωνισμό της Eurovision:

Στο Facebook

Στο Twitter

Στο Instagram

Στο TikTok

Στο YouTube

Στο Spotify

Για περισσότερες συζητήσεις για τον αγαπημένο μας διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να κάνετε join στο group υποστήριξης της ελληνικής συμμετοχής στο facebook!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *