Festival da canção 2024

Πορτογαλία: Η σκηνή του Festival da Canção 2024!

Ο δημόσιος ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Πορτογαλίας, RTP, παρουσίασε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram τη σκηνή του Festival da Canção 2024, του εθνικού τελικού της Πορτογαλίας για τη Eurovision 2024.

Το Festival da Canção θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 20 τραγουδιών. Δέκα καλλιτέχνες θα διαγωνισθούν στον κάθε ημιτελικό, ενώ στον Τελικό θα έχουμε 10 τραγούδια, 5 από κάθε ημιτελικό. Το αποτέλεσμα θα αποτελείται με ίσο ποσοστό (50%) από κριτική επιτροπή και τηλεοπτικό κοινό, με την επιτροπή να έχει τον πρώτο λόγο σε περίπτωση ισοψηφίας στην πρόκριση της πέμπτης συμμετοχής κάθε ημιτελικού.

Παρουσιάστρια στο green room θα είναι η Inês Lopes Gonçalves ενώ κεντρικοί παρουσιαστές του Festival da Canção 2024 στο Μεγάλο Τελικό θα είναι για έκτη χρονιά οι Filomena Cautela & Vasco Palmeirim.

Υπενθυμίζουμε ότι οι ημιτελικοί του Festival da Canção 2024 θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου, ενώ ο μεγάλος Τελικός, όπου και θα μάθουμε τον εκπρόσωπο της Πορτογαλίας στην Eurovision 2024, στις 9 Μαρτίου.

Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε την περσινή εμφάνιση της Πορτογαλίας στη Eurovision 2023:

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Πορτογαλίας στην Eurovision 2024.

Πηγή: RTP

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *