Φινλανδία: Στις 28 Απριλίου και στις 5 Μαΐου επιστρέφει το Eurovisionsbubblan!

Το Eurovisionsbubblan επιστρέφει για ακόμη μια χρονία. Είναι μια τηλεοπτική εκπομπή όπου οι καλεσμένοι, θα εξετάσουν και θα κρίνουν όλα τα τραγούδια που θα διαγωνιστούν στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε.

Οι παρουσιάστριες είναι η Katri Norrlin, μουσικός συντάκτης στο Yle X και γνωστή από το πλαίσιο του UMK, και η Märta Westerlund, stand-up κωμικός και συντάκτης ραδιοφώνου, γνωστή για παράδειγμα από το Yle X3M. Οι ειδικοί και σχολιαστές της Eurovision Eva Frantz και Mikko Silvennoinen είναι στο πρόγραμμα ως τακτικοί καλεσμένοι και παντογνώστες.

Φέτος το πρόγραμμα αποτελείται από δύο επεισόδια και θα μαγνητοσκοπηθούν την Τρίτη 26.3 και την Πέμπτη 28.3.2024. Όμως η εκπομπή θα μεταδοθεί στο Yle TV1 και στο Yle Arena στις 28 Απριλίου και 5 Μαΐου. 

Υπενθυμίζουμε ότι τη Φινλανδία θα εκπροσωπήσουν οι Windows95man με το No Rules! και θα εμφανιστούν στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιτελικού στις 07 Μαΐου.  

Δείτε το reaction βίντεο μας για την συμμετοχή της Φινλανδίας: 

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις σχετικά με την συμμετοχή της Φινλανδίας στην Eurovision 2024, στο Μάλμε!

Πηγή: YLE

0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *