Σουηδία: Απορρίφθηκε το αίτημα της Maria Sur να συμπεριλάβει ένα dance-break στην τελική της εμφάνιση στο Melodifestivalen 2024!

Μέχρι ώρας, η 19χρονη Maria Sur , μεγαλωμένη στην Ουκρανία και πρόσφατα εγκατασταθείσα στη Σουηδία, είναι το φαβορί για να κερδίσει το Melodifestivalen 2024 και να εκπροσωπήσει τη Σουηδία στη Eurovision. Η Maria Sur προκρίθηκε από τον δεύτερο ημιτελικό του Melodifestivalen, με το “When I’m Gone”.

Το “When I’m Gone” έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή του κοινού της Eurovision, ένεκα του κλασικού σουηδικού ποπ ήχου καθώς και της εξαιρετικά επαγγελματικής εμφάνισης που ετοίμασε η ίδια και η ομάδα της. Όπως ανέφερε μιλώντας στο “The Eurotrip Podcast“, η ομάδα της σκεφτόταν να προσθέσει ένα dance-break στην εμφάνιση του Τελικού στις 9 Μαρτίου. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν εφικτό καθώς αππορίφθηκε το αίτημά τους από τους διοργανωτές, καθώς αντιβαίνει στους κανόνες της διοργάνωσης. Στο Melodifestivalen, δεν επιτρέπονται δραστικές αλλαγές σε μια εμφάνιση κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ιδίως όταν επηρεάζει τη διάρκεια του τραγουδιού:

Δεν πρόκειται να υπάρξουν τόσες μεγάλες αλλαγές στον τελικό. Ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή την ιδέα στον τελικό, αλλά δυστυχώς δεν μας επιτρέπεται να το κάνουμε. 

Ήθελα να κάνω ένα dance-break. Δεν θα συμβεί λόγω των κανονισμών. Δεν επιτρέπεται να αλλάξουμε τον χρόνο του τραγουδιού. 

Επιπλέον, υπήρχε και ένα επιπλέον θέμα με τη διάρκεια του “When I’m Gone”. Η συμμετοχή της Maria Sur για τη Eurovision 2024 διαρκεί ακριβώς τρία λεπτά. Η μέγιστη διάρκεια μιας συμμετοχής στο Melodifestivalen, αντιστοίχως με όσα ισχύουν και για τη Eurovision, είναι ακριβώς τρία λεπτά. Η προσθήκη ενός dance-break είτε θα αύξανε τη διάρκεια του “When I’m Gone” είτε θα ανάγκαζε την ομάδα να κόψει ένα ήδη υπάρχον μέρος του τραγουδιού.

Εν πάσει περιπτώσει, η Maria Sur αναφέρει:

Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την εμφάνιση και το σκηνικό.

Το “When I’m Gone” δεν είναι η πρώτη συμμετοχή της Maria Sur στο Melodifestivalen. Συμμετείχε στην περσινή έκδοση με το “Never Give Up”, όπου τερμάτισε ένατη. Φέτος επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ, διεκδικώντας τη Σουηδική εκπροσώπηση στο Μάλμε.

Μείνετε συντονισμένοι στο EurovisionFun για όλα τα νέα!

Πηγή: theurotrippodcast
0 ΣΧΟΛΙΑ

Υποβολή Σχολίων

Θέλετε να συμμετέχετε στη συζήτηση;
Μη διστάσετε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *